Кандидат-кметът от ГЕРБ Ваня Антонова: Ще променя стереотипа на управление в Павликени

  • 23 октомври 2019 17:01

  • 148
  • 0
Кандидат-кметът от ГЕРБ Ваня Антонова: Ще променя стереотипа на управление в Павликени
© ПП ГЕРБ

Павликени има нужда от промяна! Време е да се сложи край на еднотипното управление в местната власт, обществото да се освободи от страха и да даде шанс на професионалистите, експертите, на знаещите и можещите хора да поведат града и реигона към по-добро. Това бе основното послание в препълнения салон на читалище „Братство - 1884” в Павликени, където се проведе заключителното събитие от предизборната кампания на ПП ГЕРБ и партньорите им от ПД „Социалдемократи” и СДС.

Хората аплодираха кандидатите за кметове на населените места в общината - Христо Радоев за село Батак, Станислав Теодосиев за с.Бутово, Ваня Маркова за Бяла черква, Пламен Петров за Горна Липница, Георги Копчев за Караисен, Владимир Василев за село Лесичери, Илко Костадинов за Недан, Георги Генчев за Патреш и Христо Величков за село Стамболово. Всички те са амбицирани и имат ясни и конкретни програми как да работят за благоустрояването на населените места и за превръщането им в привлекателно място за живеене.

С овации на сцената бяха посрещнати и кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ и партньорите им от ПД „Социалдемократи” и СДС. Утвърдени авторитетни личности в града и региона и амбициозни млади хора са в листата с номер 43.

Водач на листата е Ваня Антонова, втората позиция е за общинския координатор на ПП ГЕРБ Мирослав Маринов. Трети е младият политолог Венцислав Георгиев .Следва директорката на „Бюрото по труда” Илийка Иванова. Пети е мениджърът Цанко Цонев, следва педагогът Иван Димитров. На седма позиция е 31-годишният Петър Кънчев, два мандата кмет на с. Дъскот. Осма е психоложката Марияна Добрева, следвана от строителния предприемач Севдалин Севданов. Десети е известният медик д-р Пламен Латев. Следва Тошко Димитров, самодеец, режисьор, 12-и е финансистът Христо Христов, следващата позиция е за детския лекар Атанаска Петкова. След нея в листата е 54-годишната Даниела Ковачева-Пачева, ветеринарен техник. Машинният инженер Владимир Василев заема 15-ата позиция, следва 26-годишната Нели Маринова.

Финансисът Цветан Христови 29-годишната Десита Миланова са на другите две позици. Следват Десислава Йорданова – технолог, Борислав Караджов –инженер и юристката Диляна Колева.

Гости на заключителния концерт за закриване на кампанията в Павликени бяха народните представители Станислав Стоянов и Станислава Стоянова от ПГ на ГЕРБ.
Вие виждате една листа, в която влизат професионалисти, експерти от всички сфери и доказали се личности. Но най-хубавото е, че в нея има толкова много млади хора – амбициозни, знаещи и можещи, те са избрали да останат тук, да работят тук и да отглеждат децата си в Павликени. Затова заслужават вашата подкрепа! Това заяви в изказването си Станислав Стоянов. Той предаде на кандидатите категоричната подкрепа от името на областния координатор на ГЕРБ Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,, председател на Националното сдружение на общините в България. Депутатът заяви и подкрепа от името на евродепутата Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по. „Всички ние няма съмнение в това, че най-добрият избор за Павликени е Ваня Антонова и листата с номер 43“, заяви народният представител.

Станислава Стоянова изтъкна качествата на Ваня Антонова, която е определяна като най-успешния председател на Общински съвет в Павликени, която е екипен играч, диалогичен и далновиден ръководител и ще поведе общината с експертност и ясна визия за развитието й.

„Приех предизвикателството да се кандидатирам за кмет на Павликени, защото за мен този град и тази община не са просто географско понятие. За мен Павликени е чувство! Чувство, свързано с детството ми, с училището ,със съучениците,със семейството ми ,с хората, за,които работя“, сподели пред стотиците си съграждани Ваня Антонова.

Особено зареждащи за мен бяха срещите ми с младите хора, с младите семейства, които ми заявиха желанието си да останат да живеят и да работят тук, тук да отглеждат децата си, каза още тя. Всички, с които се срещнах, искат да се чуват гласовете им, желанията им ,потребностите им, професионалните им виждания и гражданското им мнение,така както е в много други градове в област Велико Търново и в България. За съжаление, многогодишното еднотипно политическо управление в Павликени даде лошо отражение върху местната гражданска активност . Затова ние сме се обединили около каузата за промяна в публичните отношения. Начело на местната власт аз ще променя именно това - стереотипа на кметското управление. Затова разчитам на вас и вашата подкрепа, посочи в изказването си Антонова.

Кандидат-кметът Ваня Антонова заяви, че в управлението си ще използва опита, който е натрупала като председател на Общинския съвет, че знае къде са проблемите и има решения как те да бъдат преодоляни. Не с празни обещания, не с разкрасяване на несвършени дейности, а с работа, работа и пак работа. Антонова подчерта, че управлението й ще бъде насочено не само към общинския център и центъра на Павликени, а и към крайните квартали и към всички населени места към общината. Изключително важно е за нас да има правилно разпределение на общинския бюджет към населените места, каза още кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ.

„Желая ви да бъдете здрави, вие и вашите семейства! На 27 октомври изберете с разум и воля, със сърце и мисъл бюлетината с номер 43, за да имаме шанс да променим община Павликени към по-добро“, призова Антонова.

Последвайте канала на

Novini.bg
148 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини