Кандидатът за кмет на Първомай Асен Кичуков се срещна с възрастни хора от Първомай

  • 23 октомври 2019 13:34

  • 112
  • 0
Кандидатът за кмет на Първомай Асен Кичуков се срещна с възрастни хора от Първомай
©

Стотина възрастни хора се отзоваха на поканата за среща с кандидат-кмета на ГЕРБ за община Първомай Асен Кичуков. В приятелски тон те поставиха на дневен ред най-наболелите проблеми, които затрудняват ежедневието им. Сред основните искания към Кичуков, ако получи вот на доверие, е да бъде разширен списъкът със социални услуги, които предлага общината.

Пенсионерите бяха категорични, че е налице дефицит и че трябва да се разработят и предложат нови дейности, които да улеснят съществуването на самотно живеещите, а и възрастните хора като цяло. Хората в пенсионна възраст заявиха, че дори са готови да заплащат такса, но към момента общината не предлага достатъчно социални услуги в тяхна подкрепа. Реновирането на общинския пазар е друг от проблемите, който бе поставен на неформалната дискусия. При всеки дъжд сергиите се мокрели с вода, която унищожавала продукцията, споделиха възрастните хора, някои от които са лично засегнати като земеделски производители. Те споделиха и възмущението си от това, че от 10 години не е направено нищо по центъра, който пустее. Тротоарните плочки са разбити, както и тези пред търговските обекти, а това прави придвижването им по улиците опасно, недоволстваха жителите на Първомай. Те останаха изключително впечатлени от начина, по който говори Кичуков, докато представя акцентите от предизборната си програма.

„Много е амбициран, искрено вярва в това, което казва, дано да успее“, сподели дама на достолепна възраст. "Всички, поставени проблеми са решими, само ни трябва подкрепа и спечелване на изборите, знам че мога да се справя и ще го направя", коментира в края на срещата Асен Кичуков.

Последвайте канала на

Novini.bg
112 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини