Красимир Каракачанов: Няма сделка с ГЕРБ за изборите, борим се за балотаж в София

  • 22 октомври 2019 08:33

  • 1375
  • 8
© Нова телевизия

Борим се за балотаж. Г-н Джамбазки е най-добре подготвеният кандидат за кмет на София. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Той добави, че в партията все още не мислят вариант кого ще подкрепят на евентуален втори тур, ако Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – не го достигне.

Каракачанов съобщи, че за предизборната кампания на ВМРО в цялата страна политическата сила е заделила около 500 000 лева, като все още не е ясно дали цялата сума ще бъде похарчена.

Той отрече, че носи часовник за 50 000 долара. Тази информация се появи в едно хибридно сайтче. Часовникът, който нося, ми е подарък за 50-ия рожден ден. Часовникът ми е подарък от мой астрален близнак и струва не повече от 500 евро, поясни Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Той коментира и предложението от вчера на кандидата на ВМРО за кмет на София Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – да бъдат закрити центровете за нелегални мигранти в столицата. Предложението на Джамбазки дойде след информацията за изнасилването на непълнолетно момиче в София от двама мигранти от Афганистан. За да се вземе едно решение в Министерски съвет, не е достатъчен един глас. Още през март месец съм внесъл концепцията за циганите, но още не е приета. Много неща, които вкарваме, отиват наляво или надясно, но ние продължаваме да отстояваме предложенията си и да се борим те да бъдат приети. Част от тези наши предложения се случват, като например оградата по границата с Турция. Бавно, но сигурно много от нещата се случват. Компромисите са нещо съвсем нормално в живота на всеки един човек, особено от страна на по-малкия и по-слабия, заяви Каракачанов.

Той подчерта, че най-важното за него е не дали партията му ще има един-двама кметове повече, а това след края на мандата на сегашното правителство "ВМРО да излезе с лицето си, да каже какво е направено и отново да поиска подкрепата на избирателите".

Каракачанов отрече от ВМРО да са правили договорки с ГЕРБ за местния вот в София и Пловдив. Не сме правили компромис. Елате да видите как и те си водят кампанията – и те се бият, както и ние. Подобна сделка няма, категоричен е лидерът на ВМРО.

Той каза, че с показването на среден пръст в ефир е онагледил какво е направил с българското общество предсрочно освободеният от затвора австралиец Джок Полфрийман, осъдени на 20 години лишаване от свобода за убийството на студента Андрей Монов. Обяснявах, че когато излизаше от затвора, с един ехиден тон Полфрийман отправяше поздрави към директора на затвора, защото той е дал отрицателно становище за освобождаването му, само че демократичният, либералният съд не се съобразява с неговото мнение, а с мнението на едни неправителствени организации, които защитават убийци и сатрапи. С този акт исках да онагледя, че хладнокръвният убиец от Австралия е показал среден пръст на българските институции. Всъщност не аз, а съдът показа среден пръст на обществото. Това, че съм вицепремиер не ме лишава от правото като човек и гражданин да имам позиция и емоции и да ги изразявам, заяви Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Вицепремиерът коментира и темата за евентуалното приемане на Северна Македония в Европейския съюз. Каракачанов бе категоричен, че западната ни съседка не трябва да бъде приемана в Общността преди да промени политиката си спрямо България. За мен интересът на нашата страна стои над всякакви клишета за европейски семейства, европейски ценности и т.н. Проблемът с политиката на Северна Македония спрямо България е от 50 години. Ако Скопие не поправи своята антибългарска политика и влезе в този вид в ЕС, ще продължи да я провежда, но вече от много по-високо ниво, на което ние няма да можем да я спрем, каза още Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1375 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2019.10.25 | 14:05

8

Часовникът ми е подарък от мой астрален близнак .............ти да не си по някой острови,а астралния близнак да те замества,вече имам съмнения понеже понякога ръсиш глупости,по някога не

2019.10.22 | 17:33

7

140 килограмов патриотин - никога в историята на България не е имало такова нещо

Шопар до шопар, мила моя майнольо,

2019.10.22 | 09:10

3

седесарска кочина.

2019.10.22 | 11:29

6

.. И.Д.И.О.Т под наем при Кире контрабандата

2019.10.22 | 09:54

5

Ако Джамбазки стане кмет на София, бройте ме мен за кмет на Марс. Не знам тоя къде се бута в А група. Тоя и за кмет на Чепрълянци не става.

????

2019.10.22 | 09:39

4

А,"паспорти" ИМАТЕ ли все още "другарЮ-господин" Каракачанов???????????????????

Off

2019.10.22 | 09:06

2

С малкия смешник ли се борите :) Един малък и един голям смешник.

2019.10.22 | 08:46

1

балотаж???сънищата на шекерко!!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини