Лидерът на НФСБ е внесъл сигнали за брокери на гласове

Лидерът на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 внесе сигнали за брокери на гласове на среща с главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и министъра на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, днес, съобщиха от пресцентъра на партията. По време на разговорите е бил поставен въпросът за гарантиране на честността на вота в изборния ден.

Акцентът е бил поставен върху Пловдив.

Предоставяйки новите сигнали, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 и членове на ръководството на НФСБ са припомнили как на миналите местни избори през 2015 година резултатът в Пловдив е бил обърнат в последния момент, а полицията - изтеглена от ромските махали.

По време на срещата са били предоставени и сигнали за купуване на гласове в Благоевградска област.

Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, са се ангажирали да проверят предоставените им сигнали, да проведат допълнителни разговори с директора на ОД на МВР в Пловдив старши комисар Йордан Рогачев, както и да бъде осигурено до края на изборния ден полицейско присъствие в махалите, се посочва в съобщението.

Поставен е бил и въпросът за спазването на Закона за шума през лятото, както и за озвучаването на ромските сватби.

Като цяло е отчетен положителен резултат от прилагането на Закона за шума, се посочва още в прессъобщението. Предстои допълнително синхронизиране на действията на контролните органи за прилагането на закона в цялата му строгост.

Коментари

  1. 2019.10.22 | 09:07

    А бе Симеонов ,защо водиш разговори със слуги на Борисов.София и Пловдив ще бъдат купени с парите от магистралите и обществените поръчки.

  2. 2019.10.21 | 18:47

    Я да каже,какво обсъждаше с тесен кръг хашлаци във Варна на Стария чинар (заведение на брега на морето) на 17.10 2019

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет