Кандидатът за кмет на р-н ''Триадица'': Детските градини и училищата са ни приоритет

Не сме оставили нито един от кварталите в район ''Триадица'' без внимание. Изградихме две изцяло нови улици – ул. ''Княз Борис I'' и ул. ''Цар Асен''. Освен това бе извършен цялостен ремонт на ул. ''Алабин'' и ''Солунска''. Изградихме над 25 000 кв м тротоари. Всеки един квартал в района има огромно значение и ние не подценяваме проблемите на един квартал за сметка на други. Това заяви в студиото на Izbori.bg кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на р-н ''Триадица'' Николай Терзиев.

,,В ж.к. ''Манастирски ливади'' изградихме главен канализационен клон 3, т.е. вече имаме 3 напълно изградени канализационни клона. В момента водим и преговори за придобиване право на строеж за изграждане на ново училище в квартала. Освен това имаме готов проект за линеен парк, който да бъде свързан с Южния парк'', посочи Терзиев.

,,Проблемът с паркирането е проблем и на другите квартали, не само за ''Манастирски ливади''. Но специално в този квартал няма да допуснем строителство на нови блокове, ако за всеки един апартамент не е осигурено паркомясто'', коментира още кандидатът за районен кмет.

Николай Терзиев съобщи, че в Южния парк са изградени както кучешки площадки, така и доста детски, но призна, че желанието на районната управа е да построи поне още една-две детски площадки откъм зоната на ''Бяла черква'', като подчерта, че на територията на р-н ''Триадица'' има 98 детски площадки.

В заключение кандидатът за районен кмет съобщи, че един от основните приоритети за следващия мандат е придобиването на терени за изграждането на нови детски градини и училища.

Коментари

 1. 2019.10.21 | 14:39

  През уикенда имах гост от Атина. Вчера трябвало да отиде от Руски паметник до Софийски университет с тролей 1. Боже каква изненада, на Руски от 4 банкомата нито един не работи, човека има самл евро в джоба и кредитна карта, но уви как да си купиш билет в София без дрънкащи стотинки в джоба? На спирката двама контрольори (сещайте се дали знаят английски) човека ги пита какво да прави - отговор на развален английски "ай донт ноу". И накрая пеша 40 минути! Какво да коментирам повече. Страхотен градски транспорт г-жо Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova. За повече от 10 години какво направихте по въпроса? Едно голямо нищо! Но предизборните Ви кампании винаги започват с градския паспорт. Съжалявам, но кредитът ми на доверие се изчерпа!

 2. 2019.10.21 | 12:42

  Да не дава Господ да се осланяме на вас...

 3. 2019.10.21 | 12:41

  Протесният вот за герб в София идва.

 4. 2019.10.21 | 12:40

  Това май от един друг кандидат сте го преписали...

 5. 2019.10.21 | 12:39

  Стига, бе! Това от колко години го слушаме!? Никой не ви вярва.

 6. 2019.10.21 | 11:39

  Аман от платени предизборни реклами

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет