Андрей Новаков в Русе: Европейските фондове променят града с всеки изминал ден

Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна – член на Европейския парламент от групата на ГЕРБ-ЕНП, посети Русенска област през уикенда. Той се срещна и разговаря с кандидата за кмет на Община Русе Диана Иванова, която му представи приоритетите от програмата си за управление на града и малките населени места, съобщиха от ПП ГЕРБ.

Новаков заяви, че от няколко месеца не е бил в Русе, но за това време европейските фондове са променили града към по-добро.

„Важно е да бъдат използвани всички средства за подобряване на инфраструктурата и качеството на живот в града - заради русенци, заради бъдещето на Русе!“, заяви Диана Иванова.

Тя допълни акцентите от програмата за градската среда, част от които включват зелени инициативи – нов облик на паркове и градини, превръщане на Лесопарк „Липник“ и западен парк „Приста“ в модерни зони за отдих и спорт, развитие на мрежата от велоалеи и изграждане на панорамни велосипедни трасета, реновиране на тротоари, пешеходни алеи и околоблокови пространства, обновяване и изграждане на паркинги в кварталите, ефективен контрол на строителството, създаване на достъпна градска среда за хора с увреждания и изграждане на модерен градски плувен комплекс.

Евродепутатът Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна участва и в редица срещи в областта, сред които представяне на листата за общински съветници в село Червена вода, предизборни срещи в различни русенски квартали, а по-късно заедно с областния координатор и народен представител Пламен Нунев и кандидатът за кмет на Община Бяла Димитър Славов участваха в представянето на листата за общински съветници в Бяла и малки населени места от общината.

Коментари

  1. 2019.10.20 | 12:34

    е плъзнала навсякъде.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет