Наталия Стоянова, кандидат за кмет на район „Слатина“ от ГЕРБ /СДС/: Ще изградим две изцяло нови улици при блок 48 и при блок 67 в квартал „Христо Смирненски“

Кандидатът за кмет на район „Слатина“ от ГЕРБ /СДС/ Наталия Стоянова се срещна с жители на квартал „Христо Смирненски“ по време на открита приемна. В разговора с гражданите се включиха народният представител Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,, кандидатът за общински съветник Живка Новкова и Борислав Борисов.

Наталия Стоянова запозна присъстващите с направеното до сега и представи приоритетите си за следващия мандат с поглед към бъдещото развитие на квартала.

„Обещах на хората неща, които наистина мога да свърша, защото вярвам, че от популизма в обещанията после страдат именно те. Затова през следващия мандат мога да гарантирам, че ще изградим две изцяло нови улици при блок 48 и при блок 67. Това ще облекчи много хората и ще подобри комуникациите в квартала“, каза Стоянова.

Тя добави, че ще бъде изградено специално обособено пространство, подходящо за разходка на домашни любимци, тъй като такова липсва на територията на квартала, съобщиха от ПП ГЕРБ.

„Ще продължим да търсим варианти за обособяване на повече места за паркиране както около блоковете 48 и 67, така и в квартала. Темите свързани с подобряване на живота в „Христо Смирненски“ ще бъдат също мой приоритет през следващ мандат“, допълни Наталия Стоянова.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет