Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Ихтиман Калоян Илиев ще продължи амбициозната си програма за образователната инфраструктура и градската среда

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Ихтиман Калоян Илиев има още по-амбициозна програма за развитие на образователната инфраструктура, след като два мандата постигна видими за всички резултати. До момента има реализиран проект за ремонт, оборудване и обзавеждане на СОУ „Христо Ботев“ и още две учебни заведения, но направеното трябва да се надгражда, защото инвестициите в обучение е вложение в бъдещето на общината и страната. Това заяви Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, областен координатор на ГЕРБ София област.

Тя и кандидатът за кмет на Ихтиман се срещнаха с жители на общината и посетиха обекти, изпълнени по различни европрограми, съобщиха от ПП ГЕРБ.

В програмата на Калоян Илиев специално внимание е насочено към звеното за спешна помощ, което е единствената функционираща държавна структура за медицинско обслужване на територията на общината. Акцент в работата му е поддържането и обогатяването на материалната база на здравеопазването, както в Медицински център I, така и в МБАЛ гр. Ихтиман, посочи Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Областният координатор информира още, че сред основните цели в работата на Илиев ще са инвестициите в спортни съоръжения. Изграждане на спортна зала „Арена Ихтиман” е приоритетен проект, за който вече има направени конкретни стъпки за реализация.

Подобряването на градската среда оказва пряко влияне върху качеството на живот на хората и в тази посока ще се работи усилено, коментира областният координатор. Тя уточни, че се предвижда реализация на проекти за ремонт, рехабилитация и обновяване на общинската инфраструктура - улици и тротоари, както и инвестиции във водоснабдяване и канализация.

Не обещаваме всичко, предлагаме реални проекти, с които да допринесем както за икономическото развитие на региона, така и за подобряването на социалната среда и за по-добро ежедневие за местните хора, подчерта Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

"Направихме наистина много, амбициите ми са не само да довършим започнатото, но и да разкрием нови перспективи за общината", коментира кандидата на ГЕРБ за кмет на община Ихтиман Калоян Илиев.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет