Жители на великотърновския квартал „Картала“ към Даниел Панов: Благодарим ви, че заедно работим за по-добра градска среда

  • 17 октомври 2019 14:30

  • 207
  • 0
Жители на великотърновския квартал „Картала“ към Даниел Панов: Благодарим ви, че заедно работим за по-добра градска среда
©

Пет нови улици ще подобрят облика на великотърновския квартал "Картала". По изграждането им вече се работи – първата е "Стоян Михайловски", а след нея ще се строят "Васил Априлов", "Александър Бурмов", "Камен Зидаров" и "Петко Ю. Тодоров". Инфраструктурният проект за жилищния район бе защитен във втория мандат на Панов, а финансиране бе осигурено от държавата.

Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, представи пред жители на квартала трасетата на петте нови улици. „При подходящи метеорологични условия те ще са готови още до края на годината”, обясни Панов, който е кандидат за трети управленски мандат, издигнат от ГЕРБ, подкрепен и от СДС. Към отсечките ще бъдат оформени джобове за паркиране и поставяне на съдове за смет, ще бъде монтирано и осветление.

Хората изразиха удовлетворение, че ако други се снимат по техните улици и обещават, то тези обещания вече са заложени в планираните градоустройствени дейности от Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, и екипа му и дори се работи по реализацията на конкретни проекти. Така е и с новия генерален план за движение, чието изработване вече стартира, и с новата транспортна схема и реорганизацията на маршрутите и разписанията на градските автобуси.

"Благодаря ви за добрите предложения, за желанието да работим заедно за по-добрата градска среда, но и за разбирането, че стоящите от десетилетия проблеми се решават поетапно, а не с магическа пръчка, нереалистични и неизпълними гръмки обещания”, обърна се Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, към жителите на кв. „Картала“.

Хората поставиха и належащи въпроси, чието решаване ще започне още в началото на новия мандат. Това ще стане и с подкрепата на кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС с номер 43, които също участваха активно в разговорите – Георги Марков, Георги Недев, Росен Иванов и Красимир Йорданов.

Последвайте канала на

Novini.bg
207 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини