ГЕРБ-София: Мая Манолова твърди, че няма билбордове, но фактите говорят друго

Днес по време на предизборния дебат за кмет на София между Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, г-жа Манолова заяви в ефир: „Нямам билбордове“.

Това е поредната лъжа, която г-жа Манолова изрича и тя се опровергава от нейните билбордове по улиците на София. Това е видно от приложените снимки.

Използването на билбордове за предизборна агитация е нормална практиката! Не е нормално да лъжеш, че не използваш, когато очевидно го правиш.

В началото на своята предизборна кампания г-жа Манолова обеща, че всеки ден ще публикува на сайта си списък на даренията, с които ще финансира кампанията си. До ден днешен този раздел на сайта й е празен.

 

Коментари

 1. 2019.10.17 | 16:51

  Не знам защо все още има някои, който да вярват на една жена, която от десетина години се е доказала, като пълен боклук. Просто не мисли какво говори. Цялата им реч е пълна лепет, несвързани приказки и обещания и откровени лъжи. Фандъкова е показала в годините, че може да работи и работи за София и гражданите и. Че има грешки, има, но който не мие чинии, той не чупи.Да му мислим Софиянци, защото в София сме малцинство, столицата се напълни със селяндури. Погледнете само номерата на автомобилите и ще разберете, колко са от София и колко от прованс.

 2. 2019.10.17 | 14:20

  какво, искаш от червен боклук.....

 3. 2019.10.17 | 14:07

  Манолова има много смислена програма!

 4. 2019.10.17 | 13:58

  Госпожа лъжа3

 5. 2019.10.17 | 13:45

  Няма такива лъжи. Само да вземат властта само да я вземат. За това сме бедни не избираме правилните лидери.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет