"Партия на зелените" официално подкрепи инж. Методи Чимев за кмет на община Дупница

  • 16 октомври 2019 15:37

  • 298
  • 4
"Партия на зелените" официално подкрепи инж. Методи Чимев за кмет на община Дупница
©

"Партия на зелените" подкрепя кандидата за кмет на община Дупница инж. Методи Чимев. Това стана ясно след среща между общинския лидер на ПП ГЕРБ Ивайло Константинов и председателя на политическия съвет на зелената формация Йонко Гергов.

"Като човек, който има два реализирани мандата като кмет, Методи Чимев много добре знае какви са проблемите на общината, а и знае как да ги реши", заяви след срещата Йонко Гергов. "Свършената работа през последните години и програмата му за управление за предстоящите четири години, ни мотивира да не издигаме свой кандидат, а да го подкрепим", подчерта Гергов.

Ивайло Константинов от ГЕРБ благодари за подкрепата на "Партия на зелените" и изрази увереност, че двете формации успешно ще си сътрудничат и в бъдещия Общински съвет. „Осем години работим изключително конструктивно с “Партия на зелените”, а сега изразената подкрепа за кандидатурата на инж. Чимев е гаранция, че това сътрудничество ще се задълбочи в името на по-доброто бъдеще на Дупница“, посочи от своя страна Ивайло Константинов.

Последвайте канала на

Novini.bg
298 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Велков

2019.10.19 | 17:52

4

Безспорно най-логичната и разумна кандидатура за кмет на община Дупница. Радвам се, че партията на Зелените реши да подкрепи именно инж. Методи Чимев.

Дани

2019.10.18 | 23:01

3

Тоя човек е обречен на провал просто защото зелените се компрометираха многократно

Калин

2019.10.18 | 18:50

2

Тези осъдиха хората на мафиота Белев, които бяха изплагиатствали името на партията.

Иван

2019.10.17 | 12:19

1

Това е партията на истинските зелени организации в България! Няма нищо общо със „зелените“ измамници на Икономедиа и Тома Белев!

Добави коментар

Водещи новини