Кандидатът за районен кмет Иван Стоянов пое ангажимент за изграждане на пенсионерски клубове в пловдивските квартали „Гладно поле“ и „Изгрев“

На среща с възрастни хора в квартал „Гладно поле“ кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен“ в Пловдив Иван Стоянов се ангажира с откриването на пенсионерски клуб близо до домовете им, за да могат по-приятно и ползотворно да прекарват свободното си време, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Пенсионерският клуб „Каменица“, който носи името на красивия едноименен парк, засега е единственият в района. Многобройните му членове се радват на активен пълноценен живот, разполагат с добра материална база, която ще продължи да се обогатява, предстои и разширение на помещението.

„Такива условия искам да създам и за пенсионерите в другите квартали на района, защото хората от златната възраст освен уважение, заслужават и повече внимание“, заяви Иван Стоянов. Пенсионерите приветстваха идеята му, а той ги увери, че и техният нов клуб ще бъде сред привлекателна паркова среда с удобни места за отдих.

Нов пенсионерски клуб кандидат-кметът предвижда да се открие и на ул. „Лотос“ в квартал „Изгрев“. На местните избори на 27 октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет