Кандидат-кметът на ГЕРБ Кирил Котев: Над 36 хиляди кв. м. пътна инфраструктура са ремонтирани само в селата на община Сандански

Над 36 000 кв. м улична мрежа бе ремонтирана в населените места извън общинския център на Сандански само през последните четири години. Това заяви кандидатът за кмет на Сандански, издигнат от ГЕРБ, Кирил Котев на среща с жителите на с. Калиманци.

„Нуждите са още по-големи и ще продължим да работим за тяхното решение ден след ден, защото истинската промяна изисква време. Всичко друго са празни обещания“, подчерта Кирил Котев. Кандидатът за кмет от ГЕРБ се ангажира в с. Калиманци да се ремонтира сградата на местното читалище.

Общ ангажимент за всички населени места е да продължи да се подобрява инфраструктурата, но задължително всички ремонтни дейности по настилката да са съчетани и с подмяна на подземните комуникации, в това число нов водопровод. „Това е трудният и скъпият подход, но единственият устойчив. Защото, ако се наложи ремонт след няколко месеца на ново ремонтирана улица ще означава, че сме разходвали на вятъра парите на хората“, подчерта Кирил Котев, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет