Кандидатът за кмет на район „Банкя“ от ГЕРБ /СДС/ Рангел Марков се срещна с жители на района по време на открита приемна

Кандидатът за кмет на район „Банкя“ от ГЕРБ /СДС/ Рангел Марков се срещна с жители на района по време на открита приемна. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

На нея присъства кандидатът за общински съветник Анна Стойкова и кандидатът за кмет на с. Иваняне Юлиана Цветкова.

Рангел Марков запозна хората с приоритетите в програмата си за следващия мандат и отговори на въпроси, свързани с голямата Балнеолечебница, с паркирането в центъра на града и с вътрешнокварталната канализация.

Анна Стойкова акцентира върху основни точки от програмата на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска за развитие на София като добро място за живот, образование и туризъм.

„Такива са цялостното реновиране на квартални улици за удобно паркиране, зелен ринг за пешеходци и велосипедисти, който да свързва големите паркове на София с кварталите по старото жп трасе и др“, сподели Стойкова.

Тя подчерта и колко е важен Общинският съвет за добрата и сигурна работа, както на бъдещия кмет на София, така и на районните кметове.

Юлиана Цветкова представи бъдещите проекти за с. Иваняне и приоритетите в програмата й, за които поема отговорност.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет