Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с жители на село Сланотрън

С постоянство и упоритост развиваме Видин. Но с постоянство и упоритост в работата, не в оплакването. В този мандат направихме много неща, за които дълги години само се говореше. Разкрихме филиал на висше учебно заведение, започваме възстановяването на Синагогата, върнахме милиони задължения, придобихме собствеността на Гребната база, извършваме основен ремонт на сградата на общинския театър, успешно изпълняваме мащабни проекти. В края на 2015 г. Видин имаше 21 млн. лв. задължения при 32 млн. лв. бюджет. През 2018 г. Община Видин беше извадена от списъка на общините с финансова задлъжнялост. Приключваме мандата с бюджет от 44 млн. лв. Категорично вървим напред. Това каза кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков при среща с жители на село Сланотрън.

Ценков посочи, че за изминалите 4 години в Сланотрън са извършени ремонти за 40 хил. лв. „Малко е, но това можехме да си позволим. Смятам обаче, че най-важната новина за жителите на село Сланотрън е, че придобихме собствеността на минералните извори. Вие най-добре знаете, че от десетилетия при всички избори започва да се говори за тези извори. Извървяхме дълъг път и придобихме собствеността на трите находища на минерални води в Община Видин – в Сланотрън и Градец, и в град Видин. През август месец, като кмет на Община Видин, подписах актовете за общинска собственост”, каза още Огнян Ценков. Той обясни, че за да се стигне до този момент е извървян дълъг път. „Беше необходима и направена промяна в Правилника за прилагане на Закона за водите”, посочи кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ. Огнян Ценков бе категоричен, че оттук нататък Община Видин ще има възможност да разработи тези находища. „Чрез Закона за концесиите или чрез публично частно партньорство, или чрез собствени средства ще търсим начини за реализация и експлоатация на тези природни богатства. Ако през всичките изминали години наистина бе работено в тази посока, сега вече щяхме да можем да се възползваме от това богатство. Оказа се, че е имало много приказки, но никой не е предприел поне една малка стъпка”, кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

Огнян Ценков и кандидатите за общински съветници Венци Пасков, Веселка Асенова и Десислава Димитрова подкрепиха кандидатурата на Владимир Вълчов за кмет на кметство Сланотрън: Подкрепете един млад човек, когото всички познавате с неговия добър характер, трудолюбие и всеотдайност. Подкрепете го, защото е част от екипа на ГЕРБ и винаги ще има нашата подкрепа за развитието на Сланотрън. „Обещаваме само това, което можем да изпълним. Заедно - ръка за ръка, за да вървим напред”, призова хората кандидатът за кмет на кметство село Сланотрън Владимир Вълчов.  „Обещаваме само това, което можем да изпълним. Заедно - ръка за ръка, за да вървим напред”, призова хората кандидатът за кмет на кметство село Сланотрън Владимир Вълчов.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет