Румен Христов: Софиянци няма да допуснат грешка и ще подкрепят Фандъкова

  • 14 октомври 2019 09:07

  • 1403
  • 4
Румен Христов: Софиянци няма да допуснат грешка и ще подкрепят Фандъкова
©

За мен битката отново е ляво - дясно. Софиянци няма да допуснат грешка и ще подкрепят Фандъкова. Това сподели за "България сутрин" в ефира на Bulgaria ON AIR председателят на СДС Румен Христов.

Въпросът бил кой модел идва. Христов подчерта, че в някои градове СДС са традиционно силни, давайки пример с Монтана, като там се борели за преизбиране на кандидатите си. 

,,За мен укрепването на СДС е най-важното, като най-старата формация в България", подчерта още той.

,,Опитваме да увеличим броя на кметовете и общинските си съветници. СДС е донор на много партии, включително и на ГЕРБ. Тези, които ни останаха верни, имат шанса да се развиват и да отстояват своите идеи", заяви още Христов. 

По думите му Йорданка Фандъкова говори конкретно какво ще направи за софиянци. В рамките на кампанията нямало място за притеснения, а моделът се сменял на парламентарни избори.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1403 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
????

2019.10.14 | 14:26

4

ЕС не виновен, виновен сорос и българските политици, че окрадоха народа и с парите им си живеят, но и те като им свършат, при тях в ада, още 10 години имат живот, щом 0.001 ст си я вземат, бедняци и като няма рушвет и фалит хохо. Чудили се в лондон, туркиня ми разказва-занесохме торта, бонбони, безалкохолни, кога внуче ни се роди.. Като гръмна ти докторите... А в Испания бг докторска там, не разрешават, има си охрана, а охраната на ипон яко краде от пазачите, бай стари, нито коте, жена, от 2003 още, а другите.. Далавера Бойко и там, голяма, от пенция поделение, ама и ти за бой, син зам. Министър на отбраната, хвалел се, а бе клошар преди от пиячка и цигари, 2 деца, момче и момиче и осигурява от тогава жена без работна, а другите мами и деца на 30 неосигурени ¿??????????? Убийство на невинните..
Кой да ги осъди, провери и ме удари, кога ви казваме истината едно към едно, а може и лайна, и няма на кого, отмъстители заможни на държавна и бизнес, хитри сте, но и бог няма да ви отмине

2019.10.14 | 10:45

3

Нещастник!

еврейската-циониска мафия

2019.10.14 | 09:46

2

ни унищожава чрез, крадливия ни политически-престъпен и продажен "елит".

Грешка!

2019.10.14 | 09:19

1

Самият Ти си една голяма...-Грешка...!!!

Добави коментар

Водещи новини