Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Г. Оряховица Добромир Добрев гостува в Клуба на пенсионера в с. Първомайци

  • 12 октомври 2019 21:15

  • 363
  • 2
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Г. Оряховица Добромир Добрев гостува в Клуба на пенсионера в с. Първомайци
© ГЕРБ

87-годишната Гергина Дешева от Първомайци пожела с песен успех на местните изборите на кандидатите на ПП ГЕРБ – Горна Оряховица, съобщиха от пресцентъра на партията.

Все така дейна и усмихната да те виждам, обърна се с благодарност към възрастната жена инж. Добромир Добрев. Кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица гостува в Клуба на пенсионера в Първомайци, заедно с кандидата за кмет на селото Ясен Янков и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Николинка Костова, Милчо Милев и Полина Сидерова.

Преди 4 години заедно с Ясен Янков поехме пред вас ангажимент за нов клуб и ето сега вие ни посрещате в него. Предстои да довършим заедно и обзавеждането, за да ви е по-приятно и уютно, когато провеждате вашите срещи и празници, обърна се към членовете на КП „Дълголетие“ инж. Добромир Добрев.

В Първомайци са направени много инвестиции и през двата изминали мандата. Имате един от най-дейните кметове в лицето на Ясен Янков и аз се надявам, че на 27 октомври той отново ще получи подкрепата ви. Наша кауза през следващия мандат ще е да намерим средства за модернизиране на детската градина в селото и за това ще работим заедно с г-н Янков. Първомайци може, развива се и ще продължи да се развива, а ние знаем какво, кога и как да направим, сподели с присъстващите инж. Добрев.

За това, че Първомайци се развива, може да се съди и по търсенето на имоти в селото и то предимно от млади хора. Увеличават се и децата в детската градина и в училището, увери и Ясен Янков. Асфалтирахме 4 улици и трима от моите опоненти живеят на новоасфалтирани улици. Финализира се вече и реконструкцията на път ІІ-53, който минава през селото, за който отново опонентите ни твърдяха, че ще има само кръпки. През изминалия мандат Общината изпълни на 90 % заявката ни за закупуване на техника за хигиенизиране и озеленяване на селото. Помещенията на този обновен клуб могат да се ползват от всички жители на Първомайци по различни поводи. В Първомайци има най-много празници, свързани с възстановяване на българските традиции. За всичко това благодарим за помощта и подкрепата на Община Горна Оряховица и на инж. Добромир Добрев. Мисля, че и през двата мандата доказахме, че сме добър екип, затова ще разчитаме отново на вашата подкрепа и в деня на изборите да гласувате с номер 43 в бюлетината за кандидатите на ПП ГЕРБ, призова кандидатът за кмет на Първомайци Ясен Янков.

С чиста съвест ще гласуваме за кандидатите на ГЕРБ. Ние винаги имаме вашата подкрепа във всеки един аспект. Убедени сме, че и през следващия мандат ще работим отново заедно и отново ще разчитаме на вас, споделиха членовете на пенсионерския клуб.

Ние от ГЕРБ сме работещ екип и сме го доказали. Надяваме се, че на 27 октомври ще изберете №43 в бюлетината за печелившия отбор на ПП ГЕРБ, призова кандидатът за кмет на Община Горна Оряховица инж. Добромир Добрев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
363 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ставри

2019.10.13 | 09:50

2

Това е кандидата на Цветанов! на ГЕРБ не е кандидат и като го изберат пак него и парите към общината ще секнат!

Анатема Айду Ци

2019.10.12 | 22:42

1

Колкото повече ни досаждат с това- кой герберазки кандидат кмет къде се гласи да краде, пардон - да кметува, толкова повече се отвръщавам от тях и ме навиват да гласувам за Волен или за Иванчева.

Добави коментар

Водещи новини