Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров се срещна с работници в предприятие за производство на метални изделия

  • 11 октомври 2019 15:45

  • 164
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров се срещна с работници в предприятие за производство на метални изделия
© Пресцентър ГЕРБ

Въпросите за битовата престъпност, организацията на пътното движение и чистота в Плевен обсъди с работниците в предприятие за метални изделия и съдове под налягане кандидатът на ГЕРБ за кмет на града Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той.

"Непрекъснато чувам в срещите си досега, че Плевен затъва. В следващите 4 години ще положа огромни усилия това изречение да не се чува повече”, ангажира се Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той. По думите му проблемът с битовата престъпност е решим, но изисква комплексен подход, който включва полицейско присъствие, ангажираност на Общината и ефективно видеонаблюдение.

"Плевен от 70 години не е мръднал по отношение на организацията на движението. Колите многократно се увеличиха, но места за паркиране няма. Това е предпоставка за ПТП”, отчете кандидат-кметът на ГЕРБ.

На срещата бе дискутирана и темата за чистотата. „Преди няколко месеца се промени Законът за местните данъци и такси. Вече „такса смет“ няма да се изчислява на база данъчната оценка на имота, в който живеете, а на база изразходения от вас боклук. Това значително ще намали дължимата такса”, обясни на служителите в предприятието Александър Николов – кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ. Той уточни, че се въвежда методика и „тук вече е ролята на общинската администрация да промени наредбата и да се работи на принципа - замърсителят плаща. До голяма степен това ще ощети бюджета на общината, но има други механизми, чрез които той може да бъде запълнен.”

"Европейски средства в Плевен могат да влязат. Ще бъде осъществяван сериозен контрол върху работата по изпълнение на тези европейски проекти, но това се прави от администрация, която е компетентна. Такива ще бъдат хората, с които ще работя. Такива са и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ”, обобщи Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той.

Последвайте канала на

Novini.bg
164 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини