Наталия Стоянова, кандидат за кмет на столичния район "Слатина": Доизграждаме осветление в района

„Слатина“ е сигурен район, но сигурността никога не е достатъчна и има какво да се работи в тази посока. Работим в синхрон с МВР и смятаме, че за момента обезпечаваме сигурността, но можем да направим повече. Работим с г-жа Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в тази посока", каза в студиото на Izbori.bg Наталия Стоянова, кандидат за кмет от ГЕРБ на район "Слатина" в София.

„Работим и за по-светъл район. В момента дори доизграждаме осветление. Нормално е, когато хората се прибират вкъщи да минат по осветени улици“, каза още Стоянова.

„Квартал „Редута“ е най – зле от гледна точка на градски транспорт. Работи се в тази посока. Предвижда се изграждане на метро под улица „Гео Милев“. Това е най – големият проект, който се очаква да започне през следващите пет години", обясни кандидат на ГЕРБ за кмет на район "Слатина".

"В района има около 120 детски площадки. Трудно се поддържат. Изградили сме около 10 нови. Над 60% от площадките са реновирани. Има какво още да се направи. Има хора обаче, които с много любов и труд създават нови площадки“, съобщи тя.

Стоянова сподели още, че се гордее със санираните блокове.

"Това, което чувам от хората за това, че те са доволни са санираните блокове. Знаете за националната програма. Аз имам срещи с хора, които живеят в такива блокове. Имаме 8 такива. Предстои саниране на още четири. Над 820 семейства в момента са получили по – добър начин на живот. С това се гордеем в момента", коментира кандидат на ГЕРБ за кмет на район "Слатина".

"Всеки вижда различни неща. Гражданите са нашите очи и уши. Ако те не ни съобщават, за нас ще бъде по–трудно да работим, но мисля, че можем, да работим и по–добре", допълни Стоянова.

Наталия Стоянова коментира и местата в детските ясли и градини.

"Имайки предвид, че районът е населен с много млади хора и деца, местата не стигат", обясни тя, но поясни, че се работи по въпроса. "Имаше много провокации до момента в предизборната кампания. Пошло е, не само популистко - кандидати за кметове да стоят в инвалидни колички", заяви още тя. Относно проблема с бездомните кучета – Стоянова заяви, че се работи по това.

„Бездомните кучета са като всички останали. Условията в приюта за бездомни кучета са много добри", призна още тя.

"Един от основните ми приоритети е да се направи малка спортна зала в кв. „Христо Смирненски". Районът е доста спортен. Имаме три спортни площадки, които ще реновираме и ще търсим още три терена", завърши Наталия Стоянова и поясни, че финансирането за тях идва от Общината и частни партньори.

Коментари

  1. 2019.11.13 | 15:31

    Може ли кметицата на община Слатина да обясни на населението в кв. Редута защо се закри единственият ДМЦ УРОМЕД на ул. Погледец 9, за да се строи блок на негово място. Отстъпва се държавен имот, за да се строи частна сграда. Случая задължително трябва да се разследва от Антикорупционната комисия и ДАНС.

  2. 2019.10.10 | 15:44

    изрусена.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет