Бизнесът с висока оценка към Панов за инвестициите в подкрепа на икономиката

Бизнесът оцени високо цялостното обновяване на Западната индустриална зона. Своето одобрение за инвестициите, вложени в промишления район по време на втория кметски мандат на Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,, дадоха ръководствата на едни от най-големите компании във Велико Търново – „Мегапорт“ ООД, Модна къща „Парушев“, Печатница „Сира“, „Хигиенно-медицинска индустрия“ ЕООД, съобщиха от ПП ГЕРБ.

Изцяло модернизираната инфраструктура в Западната индустриална зона е гарант за развитието на бизнеса. Облагородените терени, изградените тротоари, преасфалтираната главна промишлена улица, създадените подходи към предприятията превръщат района в един от най-бързо развиващите се в страната“, бе отзвукът след срещите на Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, във всяка от компаниите, проведени във вчерашния ден.

Панов е кандидат-кмет на Велико Търново за трети мандат, издигнат от ГЕРБ и СДС.

Той обяви и бъдещите инфраструктурни инвестиции в подкрепа на бизнеса, планирани в управленската му програмата. Сред тях са разширяване на Западната индустриална зона в посока село Шемшево и изграждане на четирилентова скоростна връзка между старопрестолния град и магистралата Русе – Велико Търново, която ще премине край с. Момин сбор. Основата за двата проекта вече е положена – направени са постъпки пред регионалното министерство за осигуряване на финансиране.

„Перспективите са изключително добри и с оглед на стратегическите държавни проекти в инфраструктурата. Това са пътят Русе – Свиленград и съединяването на АМ „Хемус“, за която е осигурено най-важното – финансирането и която до средата на 2022 г. ще стигне до Велико Търново“, коментира Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,.

Бизнесът и служителите не скриха удовлетворението си от подобрената инфраструктура, свързваща старата столица с околните населени места. Над 50 километра е обновената третокласна и четвъртокласна пътна мрежа през последните четири години.

В срещите участваха и кандидати за общински съветници от силния отбор с номер 43 на ГЕРБ и СДС.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет