Иван Панайотов пред жителите на селата Црънча и Дебращица: Предлагаме всяко населено място в община Пазарджик да има собствен бюджет

Кандидатът за кмет на община Пазарджик от ГЕРБ Иван Панайотов се срещна с жители на селата Дебращица и Црънча. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

„Сключваме с вас обществен договор за по-добро управление на община Пазарджик и сме готови да носим политическата отговорност за това. Думата обещавам от мен няма да чуете. Аз ще предлагам решения“, каза пред жителите на двете села Панайотов.

По думите му в населените места се предвижда да има бюджет на всеки селски кмет и той като второстепенен разпоредител на бюджетни средства да може да решава текущи проблеми на селото. Освен това Иван Панайотов ще провежда всяка седмица приемни за граждани и веднъж месечно изнесени приемни в населените места.

Бившият областен управител на Пазарджик Трендафил Величков подкрепи кандидатурата на Иван Панайотов и заяви, че го познава като достоен човек и отличен професионалист.

Жителите на Црънча поискаха от Панайотов да преразгледа сделката за продажба на 300 декара гори край селото, както и да финансира изграждането на регионален младежки център в сградата на бившето училище.

Хората от Дебращица алармираха за сериозния проблем с поливната вода. Оказва се, че чакат вече 12 години да се направи поливен канал с дължина 900 метра от дневния изравнител до населеното място. Другите поставени проблеми бяха за изграждане на ограда, настилка и видеонаблюдение на детската площадка в селото, както и за разкриване на културен център в сградата на старата поща.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет