Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Първомай Асен Кичуков в с. Градина: Ще работя за възраждане на малките населени места в общината

„Ще бъда кмет на цялата община, не само на град Първомай“. Това заяви на предизборния митинг в с. Градина кандидат-кметът на Първомай от ПП ГЕРБ Асен Кичуков.

Той бе категоричен, че ако спечели доверието на избирателите, няма да загърби малките населени места, а напротив – ще работи за възраждането им. Досегашният кмет на Градина – Бальо Балев, който е в листата на ГЕРБ за общински съветници, отчете направеното през четирите си мандата и представи новия кандидат – Петър Апостолов. Балев благодари на жителите за подкрепата през изминалите 16 години, но призна, че има още много проблеми за решаване – подмяна на стария водопровод, липсата на канализация, нередовното сметосъбиране.

„Не че не е имало воля да се реализират тези проекти и да се решат проблемите, но не сме срещали подкрепата на общинската власт“, каза Балев и изрази увереност, че Петър Апостолов ще спечели доверието на хората от Градина, тъй като няма къща, в която да не е влизал като ветеринарен техник. Той изрази увереност, че Апостолов ще работи в синхрон с общинската администрация, която, всички се надяват, да бъде ръководена от Асен Кичуков.

„Заедно ще работим за напълно обновена материална база на детските градини и училищата в общината, за ремонт на улици и водопроводи, за икономика, отворена за нови инвестиционни намерения, за адекватно заплащане на труда на работещите и осигуряване на достоен жизнен стандарт“, обърна се Кичуков към жителите на Градина и ги призова да гласуват с № 43 в бюлетината.

Коментари

  1. 2019.10.09 | 16:49

    "Ще работя за възраждане на малките населени места в общината."
    И как ще го направи ГЕРБ-ерастът- като възкреси мъртвите и затвори Терминал-2 ли?

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет