Кандидат-кметът Мирослав Петров поздрави плевенските архитекти по случай празника им

Кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той поздрави организаторите на архитектурната изложба, която днес бе открита непосредствено до сградата на областната администрация по повод Световния ден на архитектурата.

„Много точно някой беше казал, че архитектурата е начин на мислене, облечен в пространствени форми. Вие съумявате да уловите времето, обществените нагласи и развойни процеси и да ги пресъздадете в сградите, които проектирате, оформяйки новия модерен и функционален облик на съвременната градска среда! Желая бъдещи професионални успехи, а на вас и вашите семейства - много здраве и щастие!”, обърна се към гилдията на архитектите Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той.

Специализираната експозиция „реВизията на Севера – реализации от Плевен и региона“ е провокирана от реално случващи се инвестиции в региона. Изложбата представя един различен поглед към Плевен и областта, показвайки реализираните инвестиционни проекти.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет