ВМРО откри предизборната си кампания в столичния район „Младост”

В препълнена зала в читалище „Младост“ кандидатът за кмет на София Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – и кандидатът за общински съветник Карлос Контрера представиха програмата на ВМРО за управление на столицата. Това съобщиха от ВМРО.

Сред изброените приоритети са общественият ред и сигурността, по-бърз и качествен транспорт, връзката с Витоша, събаряне на незаконните гета и др.

Кандидатът за кмет на „Младост“ Мария Цветкова очерта проблемите на района и предложенията на ВМРО за решаването им, както и за развитие на втория по брой население жилищен квартал в София.

Кв. „Младост“ се е превърнал в град на автомобилите и бетонното строителство. Ще работим за решаване на проблема с огромните задръствания по бул. „Александър Малинов“, като изградим нова транспортна връзка - паралелен булевард, който да свързва Околовръстен път с Цариградско шосе. Предвиждаме изграждане на многоетажни подземни паркинги и буферни такива около метростанциите, ремонт на междукварталните улици, изграждане на тротоари и поставяне на осветление, изброи кандидатът на ВМРО за районен кмет.

Нямайте съмнение, че ако управляваме „Младост“ ще съборим незаконните цигански постройки, ще забраним движението на каруци по улиците и ще изгоним Свидетелите на Йехова от територията на района, заяви Мария Цветкова.

В срещата с жителите на район „Младост“ участваха и кандидатите на ВМРО за общински съветници в София Карлос Контрера, Владимир Митов, Димитър Антов, Михаил Петров и Калина Калинкова.

Присъстващите бяха впечатлени от невероятните фолклорни изпълнения на ансамбъл „Гоце Делчев“.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Избрано от Интернет