Д-р Мадлена Бояджиева: Поставихме основите на много положителни инициативи, очаквани десетилетия от тетевенци

  • 07 октомври 2019 12:05

  • 461
  • 0
Д-р Мадлена Бояджиева: Поставихме основите на много положителни инициативи, очаквани десетилетия от тетевенци
© ПП ГЕРБ

Заставам пред вас уверена, защото заедно поставихме основите на много положителни инициативи, очаквани от тетевенци десетилетия. Това написа в обръщението към своите съграждани и жителите на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, кандидат за втори управленски мандат от ГЕРБ. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

Тя публикува думите си в новия си блог, в който представя отчет за извършеното в периода 2015-2019 г. и програмата за управление и развитие на общината в мандат 2019-2023 г.

„За мен беше голяма отговорност да ръководя своя роден град и общината през тези 4 години. Въпреки всички трудности и препятствия по пътя, считам, че успях да покажа на всички вас, че имам както волята, така и амбицията и борбеността, с които да направя с моя екип и с вашата подкрепа промяната възможна. Всяко мое решение се е основавало на опита и принципите, които имам, както и на това – да бъде в интерес на жителите на община Тетевен. Вярвам, че положителното развитие на нашата община трябва да продължи и в следващия управленски мандат. Затова заставам пред вас, гражданите на община Тетевен, спокойно и уверено, за да поискам отново вашето доверие. Защото заедно постигнахме много. Положихме основите на много положителни инициативи и промени, които очаквахме от десетилетия. Защото трябва да гледаме напред и с много желание и здрава работа да продължим започнатото“, казва още в обръщението си кандидатът за втори мандат кмет на община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева.

В блога й може да се види пълен и богато илюстриран отчет на свършеното през мандата година по година, както и визията за развитието на общината занапред. Всичко това тя представя и очи в очи при срещите й с хората от общината.

Всички, които се интересуват от направеното от кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на община Тетевен и нейната програма, могат да го видят тук: https://madlenaboyadjieva.blog/.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
461 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини