Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен” Иван Стоянов обсъди с жители на Пловдив своите управленски приоритети

  • 07 октомври 2019 10:55

  • 294
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен” Иван Стоянов обсъди с жители на Пловдив своите управленски приоритети
© ПП ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Източен” в Пловдив Иван Стоянов разговаря с граждани за основните приоритети в програмата си. По време на срещите на предизборния пункт на главната улица в града бяха дискутирани конкретни предложения за всеки един от кварталите. Това съобщиха от ПП ГЕРБ.

„Като жител на „Източен“ отлично познавам района. Но най-важно за мен е да чуя мнението и предложенията на моите съграждани, затова изключително много държа на директните си срещи с тях”, заяви Иван Стоянов.

Той подчерта, че сред неговите приоритети са облагородяване и озеленяване на междублоковите пространства, нови паркове, разширение и модернизиране на сегашните любими места за отдих, нови детски и спортни площадки, обновяване на инфраструктурата.

Много пловдивчани бяха категорични, че познават добре работата на Иван Стоянов, който от осем години е директор на общинското предприятие „Чистота”. През тези години Пловдив е все по-чист, улиците се мият редовно, което прави впечатление не само на жителите, но и на гостите на града.

На предизборния пункт на партията в центъра на Пловдив бяха още кандидатите за общински съветници Емил Русинов и Христина Кашилска, както и народният представител от ГЕРБ инж. Атанас Ташков. Те призоваха на предстоящите местни избори на 27 октомври пловдивчани да гласуват с № 43 в интегралната бюлетина за кандидатите на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
294 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини