Кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Тракия” в Пловдив Костадин Димитров и съмишленици почистиха парк „Лаута“

05 октомври 2019 17:44

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Тракия” в Пловдив Костадин Димитров и съмишленици почистиха парк „Лаута“
©
468 1

По инициатива на кандидата на ГЕРБ за кмет на пловдивския район „Тракия” Костадин Димитров днес се проведе акция по почистване на парк „Лаута”.

„Получихме сигнал от наши съграждани, че при разходката си в зоната са се натъкнали на нерегламентирано сметище. Веднага реагирахме и ето ни тук, „въоръжени” с чували и ръкавици”, заяви Костадин Димитров. Той благодари за активната гражданска позиция и призова да пазим чисти природата и средата, в която живеем.

„Вложихме много усилия, енергия и любов, за да превърнем през изминалите осем години „Лаута” от пустеещо място в предпочитан парк за прекарване на свободното време, спорт, забавления и културни събития.

Ето, виждате, че в този момент на барбекютата има детски рожден ден, в парка се провежда състезание по бягане, а алеите са пълни с жители, излезли на разходка сред природата в съботния ден.

Не мога и не искам да се примиря с факта, че сред тази красота може да има място с отпадъци”, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на „Тракия” Костадин Димитров.

След съботната акция сметището вече го няма, а „Лаута” е още по-чист и красив.

В инициативата се включиха Александър Държиков, кандидат за общински съветник и председател на Предизборния щаб на партията в Пловдив, кандидатите за общински съветници Вера Тоскова, Йордан Илиев, Ели Гатева, Веселина Стоянова, както и членове на структурата на ГЕРБ в най-младия пловдивски район.

„Най-доброто за „Тракия” предстои. На 27-ми октомври ни подкрепете с № 43 в бюлетината”, призова кандидатът на ГЕРБ за кмет на района Костадин Димитров.

 

Novini.bg
468 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Оцелял българин

2019.10.05 | 20:48

105565

Преди време казаха по телевизора, че има кампания с мотото:"Да изчистим България от боклуците",а аз така се западвах, че осъмнах пред паррамента с кол в ръка и торба с павета.

Добави коментар

Водещи новини