Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си кампания

  • 04 октомври 2019 11:43

  • 302
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си кампания
© ПП ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Хисаря инж. Пенка Ганева откри предизборната си кампания в квартал “Веригово“ и представи хората, с които ще се бори за доверието на жителите на община на 27 октомври. Като човек с управленски опит и бивш кмет на Хисаря, който добре познава проблемите на общината, Пенка Ганева даде висока заявка за победа. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Пред събралото се множество тя представи приоритетите си за управление и подчерта, че има идеи и решения за превръщането на града и селата в по-добро място за живот и туризъм. Ганева припомни, че в първия си мандат като кмет е поела ангажименти и е изпълнила множество ключови проекти за общината. Те от своя страна са създали предпоставка за качествена промяна на бизнеса, туризма, образованието, културния живот и бита в Хисаря и общината.

„Реших да се кандидатирам отново за кмет на община Хисаря, защото искам да продължа започнатото. Защото съм убедена, че общинската администрация може да работи така, че моите съграждани, бизнесът и всички хора, които милеят за общината, да се чувстват чути, разбрани и доволни от това, което получават от избраниците на града“, коментира още Ганева.

Тя допълни, че познава отлично ежедневната работа, предизвикателствата и възможностите в дейността на общинското управление и затова винаги е полагала особено старание да е близо до хората и да чува техните нужди.

Кандидатът за кмет на Хисаря припомни, че е родена в с.Паничери, но от близо 40 години живее в Хисаря. „Тук е моят дом, домът на дъщерите ми и този на внучките ми. Затова благоденствието на общината е моя кауза“, каза още Ганева.

Тя не пропусна да очертае и приоритетите си в програмата за управление през следващите четири години, като акцентира върху грижата за младежта и спорта, социална политика и изграждането на пенсионерски клубове във всяко село, работа по проекти на Европейския съюз, както и довършване на започнатото през първия й мандат.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
302 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини