Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен: Без повече пренебрегвани квартали в Плевен - ако хората ми гласуват доверие

  • 03 октомври 2019 15:45

  • 302
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен: Без повече пренебрегвани квартали в Плевен - ако хората ми гласуват доверие
©

Хората от кварталите на Плевен в последните четири години бяха забравени, техните проблеми оставаха нечути и нерешени. 2/3 от жителите на Плевен живеят в „Сторгозия” и „Дружба”. На тази несправедливост трябва да бъде сложен край”, заяви категорично кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Днес той и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ – Александър Николов, Христослав Михайлов, Мартин Митев, Румен Мотовски, Валя Вълчанова, Даниела Гонкова и Веселка Лилова се срещнаха с членовете на пенсионерския клуб в кв. ''Сторгозия''.

,,Лично се ангажирам, ако ми поверите управлението на общината, да осигуря правилно и пропорционално разпределение на средствата за всички квартали на града. Това съсредоточаване на средствата към централните части вече няма да съществува'', отсече Петров. Той сподели с хората своята идея за мобилни лекарски екипи, част от общинска социална програма, които ще бъдат на разположение на хората в кварталите, за да се осигури лекарски контрол.

,,Ще направим анализ на пътната инфраструктура в кварталите на Плевен, на междублоковото пространство. Нека да има повече дървета и храсти, за да е удобна и приветлива средата за живот'', каза още Мирослав Петров.

,,Израсъл съм в „Сторгозия“ и знам проблемите на хората тук, но добре помня и как се поддържаше този квартал преди. Главна задача на местната власт е грижата за хората. Ние, от ГЕРБ, предвиждаме вече хората да плащат такса смет на база изразходеното и по този начин ще се намали много данък смет'', предложи на свой ред кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Александър Николов. Той заяви, че целта на ГЕРБ е Плевен да се превърне в красив, развит и благоденстващ град.

Последвайте канала на

Novini.bg
302 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини