Кандидат за кмет от ВМРО: Колегите от „Атака“ живеят в стари политически реалности

  • 02 октомври 2019 18:40

  • 891
  • 0
Кандидат за кмет от ВМРО: Колегите от „Атака“ живеят в стари политически реалности
©

Колегите от „Атака“живеят в стари политически реалности. Те не могат да преживеят активите, които трупа ВМРО. Това заяви кандидатът за кмет за Плевен от ВМРО д-р Калин Поповски в предаването "Още от деня" по БНТ.

„Ако се стигне до балотаж в Плевен, а ВМРО не участва в него, ще подкрепим кандидатът на ГЕРБ. Повече от половината хора в Плевен искат нов кмет“, заяви той.

„Плевен има много социални и битови проблеми, затова е нужна усилено сътрудничество с правителството. Нуждаем се от завършване на големите инфраструктурни проекти. Тържествено бе обещано от премиера, че до края на годината, магистралата ще стигне до плевен. Има доста сериозен медицински туризъм в града“, посочи кандидат-кметът.

Според него основният проблем за града започва след затварянето на предприятията в Плевен преди години. „Градът ни за около 30 години обезлюдя със 60 000. Това е демографски колапс. В Плевен може да се развият различни видове индустрия. Има няколко големи шивашки фабрики“.

„Когато магистралата като дойде до Плевен, трябва да се помисли дали не може да се ползва едно от старите летища край града за карго летище. Ако тези проекти се реализират, младите хора ще се върнат“, убеден е Поповски.

„Престъпността не е основният проблем в района. По-голям проблем създават незаконните сметища“, каза още кандидатът за кмет.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
891 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини