ВМРО - Приморско представи кандидата си за кмет и листата със съветници

  • 30 септември 2019 10:44

  • 782
  • 0
ВМРО - Приморско представи кандидата си за кмет и листата със съветници
© ВМРО

Като председател на ВМРО - Приморско и организатор на предстоящия вот за мен е важен успеха в името на крайната цел, а тя се постига с разумни стъпки, водещи до победа и промяна на този феодален, капсулован модел на управление, споделя Ваня Андонова, която ръководни патриотичната организация в морската община. Това съобщиха от ВМРО.

Избрах да се доверя на опита и приемствеността, все примери от житейския и професионален път на мениджър, стъпки които не бяха очаквани, но най-правилни към момента на тази сложна политическа обстановка тук, в Приморско, допълва тя.

Оцених нашите кандидати по техните качества и професионализъм и насочих силата им в правилната посока, защото ВМРО е обединяваща идея, която има минало, твори в настоящето и създава бъдещето, обяснява Андонова за подбора на кандидатите на патриотичната фромация.

Избрахме кандидат за кмет създателя на община Приморско - инж. Димитър Димитров. Вярвам, че само той може да върне Приморско на хората, подкрепен с млад и ентусиазиран екип за работа и градивност. Благодаря на всички момичета и момчета, които застанаха до мен в тази идея. През времето на всички разговори разбрахте, че диалогът ражда истината и всички смислени идеи са продукт от множество погледи в една посока. Знам, че гледаме в една посока и сме един страхотен екип, казва още Ваня Андонова.

Ето кандидатите на ВМРО за община Приморско:

Кандидат за кмет на Община Приморско - инж. Димитър Димитров, 16 години начело на Приморско, създател на Община Приморско.

Кандидат за кмет на кметство Китен - Стоян Диханов, икономист, финансист, хотелиер, общински съветник, заместник-кмет на Община Приморско в периода 2007-2010 г., един от създателите на гр. Китен.

Кандидат за кмет на с. Ново Паничарево - Станислава Стоянова - младо и амбициозно момиче с воля за промяна и ясна стратегия за бъдещето на своето населено място, член на женската организация на ВМРО - Приморско.

Кандидат за кмет на с. Ясна поляна - Михал Грудов, промяна и ясни цели за развитието на селището. За него кметската длъжност е отговорност и всеотдайност в поетите ангажименти.

Листа за общински съветници:

1. Георги Зафиров - богат административен опит, лидер с общонационални каузи.

2. Ваня Андонова - икономист-мениджър. Председател на ВМРО в община Приморско.

3. инж. Димитър Димитров - кандидат-кмет на община Приморско.

4. Красимира Тодорова - икономист, главен счетоводител, управител на хотелски комплекс, гл. специалист Финансов отдел на Кметство Ахтопол, мандат 2011 г., заместник-председател на ВМРО – Приморско.

5. Мариана Кръстева - организация и управление на туризма, собственик на туроператорска агенция, преподавател. Заместник-председател на женската организация на ВМРО – Приморско.

6. Андрей Шурелов - финансист, кредитен инспектор-корпоративно кредитиране.

7. Йорданка Раева - специалист в местни данъци и такси. Член на женската структура на ВМРО в Приморско.

8. Стоян Диханов - кандидат за кмет на гр. Китен.

9. Янко Томов - енергетик и общински съветник в предишни мандати.

10. Михал Грудов - кандидат за кмет на с. Ясна поляна.

11. Станислава Стоянова - кандидат за кмет на с. Ново Паничарево.

12. Иван Гендов - представител на малкия бизнес, производител.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
782 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини