Калин Поповски от ВМРО: Имам самочувствието на човек, познаващ проблемите на Плевен

Кандидатирам се за кмет на Плевен със самочувствието на човек, който познава града и неговите проблеми и нужди в детайли, заявява кандидатът на ВМРО – Българско национално движение за кмет на община Плевен д-р Калин Поповски. Той е член на националното ръководство на партията, народен представител от Плевенски избирателен район в 44-ото Народно събрание, съобщиха от ВМРО.

Като кмет Поповски ще отстоява основните европейски принципи в политиката за местно управление и развитие, а именно:

- децентрализация;

- публичност и прозрачност;

- активно участие на гражданите в управлението.

Защото кметът, като администратор, намиращ се най-близо до гражданите, има важната задача и отговорност за развитието на тези принципи за обществото ни, споделя кандидатът.

Защото плевенчани очакват едно истински можещо, компетентно, принципно, интелигентно местно управление, което да работи за техните интереси и да предлага ефективни решения за местните проблеми и най-важното да ги изпълнява, допълва още Поповски.

Кандидатирайки се за кмет на Плевен, той поема ангажимент към плевенчани да работи с грижата и уважението към всеки един гражданин. Сигурен съм, че заедно можем да съживим икономиката, да спрем обезлюдяването на града и напускането на хора в активна възраст и да възродим плевенския дух, заявява д-р Поповски.

Приоритетите ми, ако бъда избран за кмет на град Плевен, ще бъдат насочени към решаване на демографската криза, инфраструктурните проблеми, чистотата, проблема с уличните кучета, спортни бази и още много неща, за които човек трябва да се бори в следващия мандат, за да бъде подобрен животът на гражданите от Плевен, казва кандидат-кметът д-р Калин Поповски.

Той разчита на екипността и затова призовава съгражданите си заедно, всички, с общи усилия да превърнат Плевен в един чист, прекрасен, добре управляван и европейски развиващ се град.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет