Весела Лечева: Залагаме на Манолова заради широката обществена подкрепа

Още в началото казахме, че ще заложим на личности, които събират широка обществена подкрепа, имат опит и са се доказали през времето, че могат да защитават каузи и политики. Ето защо няма основание Националният съвет на БСП да не подкрепи кандидатурата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за кмет на София. Това заяви в ефира на бТВ Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Николаева Лечева е българска състезателка по стрелба и настоящ политик от Българската, член на Изпълнителното бюро на БСП и зам.-председател на парламентарната група на левицата.

По думите ѝ Манолова е изключително енергичен човек и умее да фокусира вниманието на обществото върху теми, които са проблемни.

„Успява да мотивира институциите да работят за решаването на тези каузи. Има силата и куража да ги поставя пред обществото, без значение колко вреди могат да донесат на личното й спокойствие”, смята още Лечева.

Тя бе категорична, че БСП не е изгонило Манолова. По скоро тя е търсила място, където може да реализира възможностите си и затова е решила да стане омбудсман.

"Бяха разписани правила, по които се даваше свобода и възможността на всяка коалиция да определи партньорите. Единственото условие е без коалиция с ГЕРБ. В последните 10 години носи само негативи и пропуснати ползи", коментира Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Николаева Лечева е българска състезателка по стрелба и настоящ политик от Българската.

"Даже във Велико Търново сформирахме коалиция АБВ и "Движение 21" - онези които искат да променят модела. Трябва да спечелим доверието на великотърновци, че можем да реализираме възможностите на града. Въпреки европейските средства, които бяха отпуснати, Велико Търново не успя да се възползва добре от тези възможности. Това беше един много дълъг пропуснат период за града. Инерцията, по която се движи, трябва да бъде спряна и да бъде зададена посока", каза още Лечева.

Коментари

 1. 2019.09.15 | 15:32

  това недоразумение Веселата вдовица е с капацитет на умствен багаж 0.Освен да им финансира партията за друго не я държат ,а тя си повярвала че може кмет да стане .Ужас !!!Милата две изречения не може да сглоби!, като я слуша на човек му се ще да си спре тв. Другарко Лечева гледайте си бизнеса и си печете дъртия з...к на гръцките морета , а политиката има кой да я оправя .Солниците по морето са все ваши, акъл нямате за пет пари ама пари имате за големи глупости .Няма ли кой да ви вразуми .

 2. 2019.09.15 | 12:56

  Червената мутреса, символът на БСП, се мъчи отново да каже нещо на родния си език!

  Тя е по тъпа и от мъжа си, стреляната от червените съпартийци мутра, на който му е изтекъл мозъкът!
  Весе ходи да смениш памперсите на олигофрена ти в къщи!

 3. 2019.09.15 | 12:52

  Абе на тая мъжа и къде е,че не мога да се сетя?

 4. 2019.09.15 | 12:04

  веселче с цялото ми уважение към спортната ти карира, ще ти дам един съвет не се показвай по телевизията речникът ти е много беден слаба демагожка си извинявай не си много умна с уважение към спортистката Весела Лечева

 5. 2019.09.15 | 11:58

  СКАЧАЙ, МАЙЧЕ, СКАЧАЙ !!!!!

 6. 2019.09.15 | 11:57

  Превод в ефир: и прасе бихме подкрепили, ако има шанс да спечели. Винаги червените са гонели властта заради самата власт и облагите с нея, а не за да направят нещо свестно, с което да допринесат за обществото.

 7. 2019.09.15 | 11:12

  Всички са за трепане,всички

  1. 2019.09.15 | 11:46

   Ще останат само дрисльовци като теб.

 8. 2019.09.15 | 11:44

  Обяснението е по просто, а то е че ви липсват кадри. Къде останаха вашите прословути идеи и незаменими кадри, че сте готови да подкрепите всяка публична фигура която се съгласи.

 9. 2019.09.15 | 11:20

  Мая Манолова може да има подкрепа само от абсолютно заблудени и немислещи хора - а, и от братя Галеви , разбира се ! Но виеу май за пореден път сте се разбрали да "паднете" от герп с тази кандидатура!?

 10. 2019.09.15 | 10:47

  НА ТЕБ КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ СТАВАШ ЗА ПОЛИТИК????

  1. 2019.09.15 | 11:00

   Лечева е от онези, които трябва да получават, а не да дават, затова е политик.Манолова се доказа ВЪПРЕКИ БСП, г-жо Лечева и ако хората гласуват за нея ще е именно затова, и ако иска да остане национален политик, трябва да се еманципира от БСП, която се залепи като пиавица за нея.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет