Деница Златева: Манолова е печелившата кандидатура за София

Смятаме, че Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е печелившата кандидатура за София. През последните 4 години като омбудсман беше припозната от гражданите като човек, който иска да намери решение на проблемите им. Тя е чувствителна към обществото. Смятаме, че може да обедини онези софиянци, които искат промяна. След 13 години на управление е нормално да има грешки и умора. Това заяви зам.-председателят на БСП - България Деница ЗлатеваДеница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на българското в ефира на БНТ.

По думите ѝ общото между Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е, че и двамата имат голяма извън партийна подкрепа.

Според нея много сме се фокусирали в София, но и в Русе и  в много други градове левицата има шанс за победа.

Попитана дали това не е последен изстрел за победа, тя заяви, че тръгват от много ниска база, но са си поставили за цел да удвоят кметовете си." Нека да си говорим след балотажа. Левицата е единствената партия, която излезе с национална платформа. За нас е важно не само областният център, но и как се управляват малките населени места", заяви още Златева.

Попитана дали е понижение за Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова ресорът, който получи, тя заяви, че е имало големи очаквания. "Ресорът е ресурсен", каза още тя и добави, че оценката се дава в края на мандата. "Надявам се да успеем да се възползваме от този ресор. Важен ресор е, но не формира политики", смята Златева. Тя е категорична, че трябва да се чувстваме горди като български граждани оглавяват важни институции.

 

Коментари

 1. 2019.09.15 | 09:26

  Напани се още малко и Софиянци ще ти повярват !

  1. 2019.09.15 | 18:30

   Да бе, ще се напъне и какво, ще разкаля терена. Не, че не е разкалян де. Чак през компа мирише.

 2. 2019.09.15 | 18:28

  Не разбирам за каква промяна става въпрос. Четири пъти комунистите взимаха властта, и четирите пъти ни връщаха в първи клас. Аз такава промяна не искам, първи клас го завърших. А иначе другарката от снимката изглежда голям оптимист, но първо да завърши първи клас.

 3. 2019.09.15 | 11:52

  Ако с перчене и много празнословие може да се управлява град, права си. Лесно е да ставаш лице на всеки протест но е трудно да не го причиниш.

 4. 2019.09.15 | 11:28

  бсп да внимава да не показва разни крокодили, които отвращават хората.всяко появяване на това чудовище сваля % на мая

 5. 2019.09.15 | 11:17

  НЕ НЕ Е И АКО НЕ ГО ЗНАЕТЕ ОЩЕ ПО -ЛОШО ЗА ВАС, ЗАТОВА НЕ СТЕ ПЕЧЕЛИЛИ ИЗБОРИ НАСКОРО!

 6. 2019.09.15 | 09:58

  Сестри Галеви ще откраднат малко парички за нас....

 7. 2019.09.15 | 09:55

  Септември ще бъде май...

  Наглите червени, крадливи и НЕКАДЪРНИ комундели изпълзяха пак от всики дупки на света и почнаха да правят единственото, което могат: да плюят и да се величаят едни други!

  Измислете нещо ново бе гнусни, едноклетъчни марксисти!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет