Калоян Паргов: Мая Манолова консолидира лявото

Консолидацията на лявото вече е факт. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на изпълни със смисъл институцията на омбудсмана. Това каза лидерът на БСП - София Калоян Паргов в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3.

От избора ѝ ще спечелят софиянци, категоричен бе той.

„Вотът на десния избирател е разделен“. В България има две основни политически сили - БСП и ГЕРБ. Те умеят да мобилизират електората си. Едва ли десните могат да окажат някакво влияние на вота“, каза Паргов.

Той призова Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска да излезе в отпуск и да не се възползва от ресурсите на общината по време на предизборната кампания.

Той увери, че след тези избори София и страната няма да са същите.

Коментари

 1. 2019.09.14 | 20:15

  Голям смях ако пак загубите..ще е кой ще ви е виновен не знам...драги комунисти разберете ние хората знаем..всички крадете и тези от Герб...обаче...има една малка разлика след вас е потоп...а след тези поне нещо остава...и другото...кой на вас ще ви отвори врата или дигне телефона...освен Путин (не е малко все пак)

 2. 2019.09.14 | 18:56

  Паргов що не призовеш да излезе и в отпуск Гумен Гадев, за да може да ви води предизборната ви кампания!?

  Тази комунделска игра не се практикува НИКЪДЕ по света! Все едно Тръмп или Меркел или Макрон да излезnат в отпуск преди следващите избори за да не ползват политическия си имидж като ръководители!

  Паргов, червен олигофрене, а не щеш ли например Барселона да играе финал за шампионсккта лига с 10 души и без Меси, за да е по честно!?

  Паргов, смрадливо ляво л.айно, призови к.ура ми янко да излезе в отпуск!

  Паргов, ти си един гнусен червен лайномет!

 3. 2019.09.14 | 18:52

  “Лявата” БСП с безброй милионери в управлението си? А,милионерчето Паргов,какво ще кажеш за това?!?! Левичарството в политиката означава взимане от богатите и даване на бедните!!! С колко милиона от сметката си ще се разделиш в полза на бедния електорат?

 4. 2019.09.14 | 18:12

  “След тези избори България няма да е същата” Тези думи чувам преди всички избори........А резултата е 11: 0 за ГЕРБ Да,може би комундето до известна степен е прав......резултата ще стане 12:0

 5. 2019.09.14 | 18:05

  Паргов червени милионеро,точно тили ще даваш акъл на Софиянци?!Пак народа ще ви отсвири заедно с Костинбродската пача!!!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет