БСП-София подкрепи Манолова, Паргов ще е водач на листата за общински съветници

БСП - София подкрепи кандидатурата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за кмет на столицата и издигна Калоян Паргов за водач на листата за общински съветници.

Това реши Софийската градска конференция на социалистите, която заседава днес. За кандидатурата на Манолова са гласували 142 делегати, от общо 144, двама са се въздържали. Кандидатурата на Паргов е подкрепена единодушно.

Припомняме, своята подкрепа за кандидатурата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на към този момент са заявили още от АБВ, ДБГ, ЗНС, Сдружение "Път на младите" и "Движение 21".

"Градската конференция на БСП в София реши да подкрепи кандидатурата на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за кмет на столицата", съобщи на пресконференция лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

"Основните партийни организации бяха номинирали 18 кандидати за кмет на София, 16 от тях до днес си направиха самоотводи. Конференцията разгледала двете останали кандидатури - на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и на арх. Борислав Борисов, който по време на заседанието оттегли своята кандидатура в полза на Манолова. Градската конференция прие и платформата за управление на София и упълномощи Изпълнителното бюро на Софийската организация и бъдещата листа за общински съветници, която в момента се подрежда, да се срещнат с кандидата за кмет, да представят платформата на БСП и да намерят общите политики, зад които ще застанат заедно", заяви още Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

В отговор на въпрос лидерът на БСП каза, че не е поставяла условия за подкрепата на Манолова и е обърнала внимание, че "най-важното са политиките, на второ място са силните личности, които да олицетворяват тези политики, и на трето място е екипът. В резултат на това мое изказване се достигна и до решението не само да я подкрепим като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет, а да се срещнем и да говорим за същественото - за политиките за София. Просто не е достатъчно само да подкрепиш някого, трябва да имаш обща кауза. Слушайки Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на какво говори за управлението на София и виждайки платформата на БСП, се движим в една посока", категорична бе Нинова.

Председателят на БСП-София Калоян Паргов от своя страна оцени шансовете на Манолова като значителни в битката за кмет на София. "Решението, което днес взе градската партийна конференция, е информирано, базирано на подкрепата и по-точно предпочитанията, които са изразили основните партийни организации, както и на съответните проучвания, които сме си направили до този момент, за да можем да излезем с най-доброто в София. Оценявам шансовете й като значителни в битката за кмет на София", коментира Калоян Паргов.

 

Коментари

 1. 2019.09.11 | 19:39

  Значи от днес, независимата бесепарка Мая Костинбродска, к.урвата на братя галеви, отново се завръша в лоното на БСП, партията кърмеща гнусните си членове с редки лайна !

  1. 2019.09.11 | 20:18

   Ама тая коза не се завръща, уважаеми!!Тя си е там и при Галеви, и при ванко едно, и с Импекса...Това е факт,както е факт,че с минети образование не се получава

 2. 2019.09.11 | 20:11

  КВО Я ПОДКРЕПИ, НАПРАВО СИ Я ИЗДИГНА!

  1. 2019.09.12 | 02:58

   Платен коментар

 3. 2019.09.11 | 20:54

  Това е отопия на БСП, София никога нама да избере кмет комунист, това е съвременен град със съвременни хора, на БСП тъпотиите важат за селата с останалите пиянки и баби в тях дето да вярват, че БСП е Бай Тошо.

 4. 2019.09.11 | 21:05

  ГЕРБ строи бсп руши и откраднаха 4 милиярда бсп е как да гласуваме за Мая Манолова кажетеми.Кой е тоя луд който ще заложи на бсп и Мая Манолова като нищичко неса направили хубаво за България.Но мръсотиите не им излизат от умът и преди със конц лагерите камените кариери и за една вечер живков подписа смъртните присъди на 149 политзатворника във врачанският затвор и същата вечер бяха разстреляни.А сега от 11 г не съм чул веднъж да кажат нещо полезно в народното събрание за държавата,само се заяждат за власта и никаква полза..

  1. 2019.09.12 | 03:00

   Спри дрогата,много ти идва

 5. 2019.09.11 | 20:59

  Леле, колко сме учудени! Ти да видиш! БСП подкрепи "независимия" си кандидат за кмет. Ти да видиш. Шок и потрес.

 6. 2019.09.11 | 21:20

  Манолова, защо не сложи номер едно Армен Назарян, като те издига за кмет, ами слагаш тоя Паргов, та той е комунист, а ти независима. Нещо не разбирам, нали съм си гербер.

 7. 2019.09.11 | 21:40

  Не мога да повярвам. Това просто не е истина. БСП да подкрепи Мая Манолова. Ми те си приличат и трите М.М. К.Н, и лудото ленче, като две капки боза бе хора, и трите блонди. Ми те както и за Иванчо, се носят, не приказки бе, а легенди, колко са умни, дори на слънцето ще се качат, само, че през ноща, защото е по-хладно. Нитрооооо.

 8. 2019.09.11 | 21:57

  И за какво бяха всичките тези циркове, като от самото начало се знаеше, че М.М. ще бъде кандидата на червените боклуци? То не бяха усуквания, мазни усмивки, седянки, конспирации, Решетниковци, Путиновци, нощни вълци, двуглави орли и какво ли още не...

  1. 2019.09.12 | 02:59

   Платен коментар

  2. 2019.09.12 | 00:25

   Популизъм,затова.

 9. 2019.09.11 | 22:15

  Новият кмет на столицата се казва Мая Манолова...!

  1. 2019.09.11 | 22:56

   Щеше да е Мая Манолова, но щом разбрахме че БСП ще я подкрепят ........айде няма нужда!

  2. 2019.09.11 | 22:28

   Да, така е , червен олигофрен!
   Мая Костинброска, к.урвата на братя галеви е кмет в паралелната столица, така както в паралелната държава министър председател е приватизаторкта от Крушовица Говнелия Импексова!

 10. 2019.09.12 | 21:44

  ама дали някой повярва на целия ви цирк. Айде пробвайте един път да сте честги и откровенн.

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет