Контрера разкри кои имена се обсъждат във ВМРО за кандидат-кмет на София

  • 11 септември 2019 16:22

  • 570
  • 1
Контрера разкри кои имена се обсъждат във ВМРО за кандидат-кмет на София
© Нова телевизия

От ВМРО ще се явим самостоятелно в битката за София. Имаме разговор с граждански кандидати за общински съветници. В момента се обсъждат три имена за кандидат-кмет на София– моето, на Джамбазки и на Каракачанов. Няма да съм аз със сигурност, защото настроенията в партията сега не са такива. Но има достатъчно време и трите варианта не са изключени още. Това разкри общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия.

Припомняме, че по-рано днес от ВМРО се регистрираха за местните избори в ЦИК. Евродепутатът и зам.-председател на партията Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – заяви, че другата седмица ще стане ясен кандидат-кметът на ВМРО за София.

"Имаме няколко областни града със силни кандидатури, като Пловдив и Русе. Искаме ВМРО да стане и незаобиколим фактор в управлението на София", каза още той.

"Солидализирам се с идеята за смъртно наказание. Трябва да вземем мерки в общество като създаването на регистър за сексуални престъпници. Идеята на регистъра е изтърпелите присъда за сексуални престъпления да се вкарат в списък", допълни Контрера.

"Имаме тежък проблем със сексуалните престъпленията, а нашият съд е твърде либерален. Не може за подобни деяния наказанията да са по година и половина", коментира общинският съветник от ВМРО.

Радина Лазарова
570 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Верен

2019.09.11 | 17:25

1

Който и да изберете ще е правилният!

Добави коментар

Водещи новини