ВМРО ще бъде голямата изненада на изборите в София, убедени са Ангел Джамбазки и Юлиан Ангелов

От ВМРО очакват да имат областни кметове след местните избори. От партията очакват добро представяне.

В голяма част от областните центрове имаме издигнати самостоятелни кандидати – Варна, Силистра, Добрич, Разград, Русе, Велико Търново, Враца, Ловеч, Шумен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив и т.н. Ако всичко е добре и си свършим работата в Пловдив ще имаме кмет в лицето на г-н Атанасов, заедно с нашите съратници. Благоевград и Сандански са изключително важни за нас, където кандидати са народни представители и хора, които са се доказали в своята работа. Няма нито външни, нито случайни хора, всички са дейци на ВМРО“. Това заяви заместник-председателят на ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – веднага след като партията се регистрира в ЦИК за участие в местните избори, предаде репортер на Novini.bg.

За София ще имаме кандидат за кмет и за общински съветници, но ще ги обявим другата седмица. Кампанията в София не отговаря на реалните проблемни на софиянци. София не е само жълтите павета, тя е и „Люлин“ и „Младост“ и „Дружба“. Не е само въпросът за метрото , въпросът е и за градския транспорт, който трябва да бъде обновен, много често говорим за чистотата на въздуха, но никой не довършва изречението, че най-мръсните райони са тези с циганското население, където се горят боклуци. Така че ще имаме силна листа за София. Резултатът няма да бъде такъв, какъвто е предначертан, между двете дами“, подчерта Джамбазки.

По повод компроматната атака срещу кандидат за кмет за София, Джамбазки заяви: „Личен живот не коментираме. Няма да се правим на жертви. Ще предлагаме решенията, такива каквито ги виждаме“.

„На места работим с нашите съратници от НФСБ. В 30% от общините ВМРО и НФСБ ще се явяат заедно, особено в смесените райони“, допълни Юлиан Ангелов.

„Един от акцентите в кампанията ни в София ще бъде недопускането на общински съветници от етническите партии“, закани се Джамбазки.

Депутатът Юлиан Ангелов ВМРО каза още, че ВМРО ще бъде голямата изненада на тези избори и ще го видите сами. На хората им писна от неизпълнени обещания. Ще покажем на софиянци, че ВМРО може да управлява София и да решава проблемите им.

Коментари

 1. 2019.09.11 | 12:52

  Да,точно така,ТЯХ просто НЯМА да ги ИМА!!!

 2. 2019.09.11 | 11:25

  С ВМРО е свършено, както и с Воля

 3. 2019.09.11 | 11:06

  джамбазки изненада ще има, но няма да е във ваша полза, подлого!

 4. 2019.09.11 | 10:58

  Само така! ВМРО напред!

 5. 2019.09.11 | 10:51

  Джамбазки,
  дори сам не можеш да си представиш , каква ИЗННАДА ви чака на тези избори , особено от излъганите от вас пенсионери.,
  Вие сте просто едни СЛУЖБОГОНЦИ.....

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет