ДБГ се регистрира за местните избори

  • 09 септември 2019 16:50

  • 286
  • 0
© Novini.bg

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е единственият кандидат, който може да разруши модела на управление на София. Моделът е феодален и корупционен. Това заяви лидерът на ДБГ Димитър Делчев преди регистрацията на партията в ЦИК, предаде репортер на Novini.bg.

"Манолова е човек с либерални избирания и е издигната от граждански комитет. Манолова е доказала, че може да работи с десните хора и ще настояваме да се сключи платформа за гражданско управление, която ще гарантира политиките на десните гора", каза още той.

"Искаме одит на всички звена на Столична община, в които има източване на средства", допълни Делчев.

"Коалиция с БСП не смятаме да правим, те са наш опонент. Няма да подкрепим и нито един кандидат, издигнат от ГЕРБ в страната", коментира лидерът на ДБГ.

"Искаме в Бургас да има коректив на кмета Николов. Кандидат-кметът Живко Табаков показва нова визия за града и ние го подкрепяме", разкри той.

"Мръсната война вече започва, тя дори не е мръсна, а гнусна. От ДБГ заявяваме, че няма да искаме договор с медията, разпространила снимките на приятелка на кандидат-кмет за София", завърши Димитър Делчев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
286 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини