Кандидатът на ВМРО за кмет на Сопот е Веселин Личев

  • 12 август 2019 17:20

  • 298
  • 2
Кандидатът на ВМРО за кмет на Сопот е Веселин Личев
© ВМРО

Днес, 12 август 2019 г., на пресконференция в град Сопот евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – представи кандидатурата на партията за кмет на общината - Веселин Личев.

Присъстваха също народният представител Александър Сиди, общинските съветници от ВМРО в Пловдив Стефан Послийски и Нина Гьошева, ген. Димитър Шивиков и местният председател на партията Никола Пингелов, съобщиха от пресцентъра на партията.

ВМРО се спира на човек, който е доказал себе си като управленец. Убедени сме, че Сопот ще се управлява отново качествено и смислено.  Това е осмислен, а не пожарен избор, каза Джамбазки. Според него дори и да влязат в битка с коалиционния си партньор в управлението на национално ниво ГЕРБ за място в балотажа или кандидатите им се изправят един срещу друг на втори тур, ВМРО ще победи.

Кандидатът за кмет Веселин Личев благодари за подкрепата и говори за екипа и платформата, която предлага, за да се извади Сопот от застоя и изолацията, в която се намира последните 4 години.

По традиция жителите на Сопот държат и ценят ВМРО, защото имаме много обща история, заради подкрепата на барикадите, преди възстановяването на общината и оказаната юридическа помощ при опитите за саморазправа със стачкуващите сопотненци, разкри Личев.

Програмата ми е реалистична, конкретна, визионерска, балансирана, с много креативни идеи, амбициозна, динамична, новаторска и очертава пътя за развитието на всички сектори и сфери в развитието на община Сопот. Необходимо е тя да бъде подкрепена от всички граждани и партии. Тя е отворен документ за Вашите предложения и виждания, за да може всеки един от Вас да допринесе със собствените си идеи за едно ново начало за нашето прекрасно място, което аз наричам „духовното сърце на България“. Със сърце, вяра и Бог - за Сопот, завърши представянето си кандидатът за кмет.

Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – сподели още, че бившият кмет на Сопот Веселин Личев е човек с опит и размах. Той притежава качества, които ще върнат общината в нормалния ѝ вид. Убеден съм, че на 27-и октомври ще се поздравим с победа, каза евродепутатът.

Народният представител Александър Сиди заяви, че на това състезание ВМРО излиза с едни гърди напред, защото с годините е доказала, че може да бъде стабилен фактор, който да поведе България към по-добро. Вярвам, че г-н Личев и неговият екип са точно това, от което Сопот има нужда, посочи депутатът.

Филип Епитропов
298 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
По-запознат...

2019.08.13 | 15:40

2

Г-н Джамбазки,
поне от време на време слизайте на земята за да се "информирате" за живота там. Човекът, когото предлагате, .... май за първи път го виждате ... за разлика от сопотненци, които много добре го познават, и едва ли споделят вашето "възхищение" ...

ХА ХА ХА ХА

2019.08.12 | 17:30

1

На менте - патриотите им се услади властта !!!

Добави коментар

Водещи новини