Вижте кметовете, които ще се борят за нов мандат

  • 11 юли 2019 20:04

  • 6573
  • 6
Вижте кметовете, които ще се борят за нов мандат
© Булфото (архив)

Номинациите за местните избори започнаха. В София ГЕРБ отново ще заложат на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Очаква се БСП да издигнат срещу нея депутата Георги Свиленски. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на също е възможен участник във вота, но - като независим кандидат, предаде БТВ.

В София Фандъкова вероятно ще се изправи срещу независимия кандидат Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и депутат от левицата.

В Пловдив се очаква ожесточена битка, защото досегашният кмет Иван Тотев няма да бъде подкрепен от ГЕРБ. Те ще заложат на областния управител - Златко Димитров.

НФСБ вероятно ще издигне Славчо Атанасов, който е бивш кмет на града. А ВМРО ще заложи на друг депутат - Александър Сиди. БСП още нямат фаворит за Пловдив.

В ГЕРБ снощи е заседавала Изпълнителната комисия, на която е решено да се разпратят указания до общинските организации да започнат номинации до седмица, за да може до 10 август да са приключили. Най-много неясноти обаче има за Пловдив. Там ГЕРБ може би ще заложи на областния си управител Здравко Димитров.

Патриотите също се стягат за сериозна битка. Имената на кандидатите ще са ясни в началото на септември. Вече е ясно обаче, че партията ще заложи отново на кметовете си в София, Варна, Бургас и Стара Загора.

ДПС започват подготовката си за вота утре, на заседание на Централния си съвет. Вече е ясно обаче, че в Кърджали отново ще заложат на Хасан Азис, срещу когото ГЕРБ изправят областния управител Никола Чанев.

Мая Йорданова
6573 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
!!!!!

2019.07.12 | 03:12

6

Кого подлъгвате с тия коментари бе нещастници???

2019.07.11 | 23:50

5

Десислава ще ги помете!

Факю

2019.07.11 | 22:23

4

Какво да им гледам , едни и същи айдуци.

2019.07.11 | 21:33

3

БСП ще сглупи ако на фона на Фандъковата катастрофа в София подари на гербавите нов мандат като издигне Мая Манолова която зависи изцяло от волята на Б. Б

2019.07.11 | 21:21

2

БСП , БСП пак залагате на неточния човек !! Да не ревете , прошка няма да има !!

2019.07.11 | 20:52

1

БСП как ще издигат Мая Манолова - по добре си оставят Фандъкова . Манолова е човек на ГЕРБ . Забравихте ли кой я направи омбудсман , кой и крепи рейтинга и кой и дава поле за изява ?? Само с едно щтракане на пръсти на Борисов и това никога нямаше да се случва !!

Добави коментар

Водещи новини