Хамид Хамид: Пеевски има достатъчно работа в България

  • 30 май 2019 17:54

  • 534
  • 4
Хамид Хамид: Пеевски има достатъчно работа в България
© БТВ

Не става въпрос за развързване на кесия, а за цялостна програма за ускорено и догонващо развитие на България, за да настигнем поне държавите от нашата черга. Става въпрос за голем пакет от мерки, които са в подкрепа на българския бизнес и чуждестранните инвеститори. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид по повод обявените намерения за законови промени с цел намаляване на ДДС на хляба, лекарствата и учебниците.

Тези дни и Румъния, и Гърция обявиха намаляване на различни ставки, а те са регионални играчи на Балканите, България не трябва да остава назад. Трябва да помислим как тази разлика да не остане в джобовете на големите компании, а реално стоките да поевтинеят за хората. Ще намерим механизъм, заяви Хамид. Ще търсим широка парламентарна подкрепа за нашите законопроекти, добави той.

Хамид посочи, че в ДПС са доволни от постигнатия резултат на евроизборите. Бяхме си поставили по-високи цели като абсолютни стойности, но постигнахме всички четири цели, поставени от ръководството, като първата от тях беше да възстановим щетите, нанесени на последните парламентарни избори, и да докажем, че генното партийно инженерство срещу ДПС няма да успее. Постигнахме още няколко цели – да подобрим резултата от последните парламентарни избори, посочи той.

Разбрахме какво очакват от нас хората – искат България да ускори своето развитие и техните деца да не напускат България, а да работят тук, заяви Хамид.

В отговор на въпрос измама ли е решението първите двама в евролистата на ДПС – Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, да не станат евродепутати, Хамид Хамид заяви: "По никакъв начин това не може да бъде наречено измама. Напротив, това е сериозното отношение на ДПС към европейските избори, към европейската идея. ДПС излезе с най-силните си кандидатите, авторитетите на Карадайъ и Пеевски са най-високи в цялата страна. Ръководството прецени, а и самият г-н Пеевски заяви желание, че има достатъчно работа в българския парламент. Никога не е късно да отиде в Европейския парламент, идват нови европейски избори. Г-н Пеевски има достатъчно работа в страната, в своя избирателен район".

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
534 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Българофил

2019.05.30 | 23:44

4

Няма как да го охранява НСО в Брюксел без да дава обяснение като в България за причината! Докога ние българите ще плащаме милиони, за да охраняват тези турски свине Доган и Пеевски??? Кога ще се разкарат от държавата ни и от живота ни тези кръвопийци??? Време е да вземем нещата в свои ръце, на обикновените хора, защото политиците ни са п. тки!!!

Българка

2019.05.30 | 22:22

3

Той къде ”работи”тоя Пеевски?! Много интересно.

2019.05.30 | 19:04

2

Като има работа в България защо въобще се кандидатира???и не само той измислена държава.

БГ

2019.05.30 | 18:58

1

Български език не знаете бе Боклуци.
Управление ще правите.

Добави коментар

Водещи новини