Политолози: Нормално е да се очакват рокади в управлението след подобен резултат

ГЕРБ продължава да е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Цветанов обаче положи голям по обем труд. Това каза анализаторът Георги Харизанов в ефира на БТВ.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е много сложен. За него не може да се говори с общи фрази. Това каза икономистът Кольо Парамов.

Политическата класа направи така, че политическите скандали да бъдат потушени. Борисов продължава с линията, че това петно трябва да се премахне с много работа. Смятам, че престъпленията няма да стихнат. Това заяви политологът Мария Пиргова.

Той няма никаква възможност да изчисти името на ГЕРБ. Това може да го направи само съдът, добави тя.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е съдия, не е прокурор. Аз не искам всички да се оправят за пореден път. Това няма нищо общо с политиката“, добави Харизанов. Той добави, че не мисли, че Цветанов е извършил престъпление, за да бъде наказван.

Нормално е да се очакват рокади в управлението след подобен резултат. Сега новата ситуация в България, огромната омраза, говори, че има много голям проблем. Трябва да търсим изход като държава. Моделът трябва да се промени“, категоричен бе Парамов. „Трябва да има реформи, защото има основни проблеми, които трябва да се решават“, добави той.

Икономическият модел трябва да се промени. Проблемите в един сектор трябва да се решават с реформи, а не с пари и запушване на дупки“, убеден е Харизанов.

Това не е направено след 2009 г. България трябваше да премине най-тежката икономическа криза. След това държавата трябваше да бъде отвоювана отново, защото беше дадена под аренда на БСП през 2014 г. През 2019 г. фокусът е доходите и икономическата политика. Надявам се Корнелия НиноваКорнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за още дълги години да остане председател на БСП“, заяви Харизанов. „Пожелавам ѝ творческо дълголетие“.

Конфликтите в БСП ще се засилват, прогнозира Пиргова. Тя смята още, че скандалите ще продължат. „БСП така или иначе е най-голямата опозиционна партия и трябва да се изправи“.


 

Коментари

  1. 2019.05.27 | 10:44

    da taka e triabva da se vkarat novi hora tce pokupkite na apartamenti sas starite se izcerpaha.

  2. 2019.05.27 | 09:30

    do kato bsp se rakovodi ot tazi psihicno bolna ninova vse shte e taka tia e vinovna za krahat im.

  3. 2019.05.27 | 08:32

    Къде са Нинова и Йончева? Къде са тъпите остриета на БСП? Никакви не се показват след вота. Борисов им каза предварително, какво значи 12/12,и не ги излъга.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет