Харалан Александров: На тези избори победи любовта

Не мога да си обясня тази разлика от 7%. Ние видяхме отново Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в най-добрата му форма. Той можеше да бъде прегърнат и на този фон избледня къщата в Барселона. Той в цялата си харизма се пусна да обикаля страната.

Това каза в студиото на Канал 3 социалният антрополог Харалан Александров, който коментира резултатите от евроизборите. "От друга страна видяхме две доста агресивни жени, които съскаха. Не разбирате ли какво стана? Любовта победи. Борисов си върна контрола в държавата. Борисов направи това, което е правил много пъти. Бих изчакал малко, защото това е огромна разлика. Това говори, че една голяма част от хората не са казали какво е положението. Борисов направи каквото е правил и друг път - тотално обикаляне на страната", добави Александров.

"По-скоро БСП не реализира това, което можете и трябваше. БСП направиха 2 грешки, не заради резултатите. Първо, че тематиката за злоупотребата с власт не беше преведена към това какво е това, свързано с Европа", каза от своя страна проф. Александър Маринов.

Коментари

 1. 2019.05.26 | 22:05

  Хараламби, кажи за турското робство! Кефиш ме, караш ме да се усещам по-умен!!!

 2. 2019.05.26 | 21:41

  гей

 3. 2019.05.26 | 21:33

  Любовта ще бъде консумирана след изборите. Ще видим дали има честност и кръв.

 4. 2019.05.26 | 21:29

  Спечели, любовта към мафията!!!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет