Андрей Ковачев: Важно е да гласуваме, за да продължи европейската солидарност да бъде част от нашия живот

  • 23 май 2019 20:29

  • 253
  • 3
Андрей Ковачев: Важно е да гласуваме, за да продължи европейската солидарност да бъде част от нашия живот
© ПП ГЕРБ

Важно е да гласуваме, за да продължи европейската солидарност да бъде част от нашия живот. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. по време на фолклорен концерт в парк „Герена“, организиран от ГЕРБ-Подуяне.

На събитието присъстваха народните представители Евгения Алексиева, Тома Биков и Евгени Будинов, кметът на Подуяне Ева Митова, общинският съветник Силвия Христова, районният ръководите на ГЕРБ-Подуяне Мария Димитрова, членове на ръководството и много граждани.

Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. подчерта, че помощта от Европа променя нашия живот и модернизира градската среда, изграждат се детски площадки, детски градини, спортни съоръжения. Той добави, че София е постоянна столица на спорта, а инвестицията в него предлага достъп до активен здравословен начин на живот, защото високата физическа активност е превенция срещу агресията.

„Ще продължим да работим за бъдещето на младите хора, за да имат те достъп до качествено образование“, каза Ковачев. Той допълни, че да бъдем равни с другите европейски народи зависи от нас, затова е нужно на 26 май всеки да отдели няколко минути и да гласува с номер 12 в интегралната бюлетина.

Последвайте канала на

Novini.bg
253 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
БГ действителност

2019.05.23 | 21:41

3

Важно е да се гласува за да пълнят гушите социално слабите политици. Алчността погубва хората, затова политиците погубиха България. След като има още какво да крадат значи не сме бедна държава. Преди избори обещават всички велики неща, но след това забравят всички обещания. Също като на циганска сватба.

2019.05.23 | 21:02

2

Важно е да гласувате за да получаваме космическите си заплати и да не правим нищо за България .

ако четеш този платен сайт

2019.05.23 | 20:35

1

СЯКАШ ШАЙКАТА Е ИЗЧЕЗНАЛА ВНЕЗАПНО и ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА ВЪВ ЗАТВОРА .ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ СА ЧАСТ ОТ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИЯ.

Добави коментар

Водещи новини