Младен Маринов: Не бива МВР да се въвлича в опити за предизборни скандали

Държа МВР да не се въвлича в скандали и проблеми. Още от самото начало сме създали стриктна организация по охраната на изборните секции. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, след среща с вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. Всичко, което сме извършии до момента, е на база на реално подадени сигнали.

По думите му предупредителните протоколи се издават на база на сигнали. Такива се издават на физически лица, не се ръководим от това кой от коя партия е. През 2017 година са били издадени 3500 предупредителни протокола, до момента са издадени 1200. Има 7 досъдебни производства, свързани с нарушения на изборния процес, каза Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,.

Получаваме сигнали от цялата страна, с наближаване на изборния ден сигналите за купуване на гласове ще се увеличават, каза министърът.

Всеки един от тях се проверява. Не бива МВР да се въвлича в опити за предизборни скандали, каза вътрешният министър.

Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, заяви, че срещата му в президентството не е била по повод изборите.

От прессекретариата на президенството разпространиха информация за срещата.

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , се срещна с министъра на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и директора на Дирекция „Миграция“ към МВР Николай Николов във връзка с подготвяния от нея национален форум за чуждестранните студенти с български произход, които се обучават в български висши учебни заведения по ПМС №103 и №228. Такава работна среща вчера беше проведена от вицепрезидента Йотова и с министъра на образованието Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , участва в редица Студентски лаборатории „Перспектива за развитие с българска диплома“, на които студентите от чужбина с български произход споделиха своите проблеми. Въз основа на изводите от Студентските лаборатории екипът на вицепрезидента изготви предложения за промени, които да уреждат по-добре статута на сънародниците ни зад граница, които желаят да продължат образованието си във висши училища в България. Тези предложения Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще представи на планираната от нея национална среща за проблемите на чуждестранните студенти с български произход. На нея ще присъстват представители на всички институции, имащи отношение по темата, представители на академичните ръководства на университетите и на студентите, както и на работодателските организации.

Коментари

 1. 2019.05.22 | 22:35

  КОСТАДИН КОСТАДИНОВ 
  ПАРТИЯ " ВЪЗРАЖДАНЕ "
  ГЛЕДАИТЕ ГО В " Ю ТЮБ "
  Затвор за виновните за сегашното положение на държавата.
  30 годишен геноцид.
  Ако мислите като него, агитирайте за партия "ВЪЗРАЖДАНЕ"
  ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ НЕ ОСТАВЯИТЕ НЕГРАМОТНИТЕ ЦИГАНИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ СЪСТАВА НА ПАРЛАМЕНТА.
  После роптаете срещу правителството.
  БКП = СДС, БСП,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,ВОЛЯ И ПАТРИОТИТЕ. ВСИЧКИ РАБОТЯТ ЗА УНИЩТОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ 30 Г НАСАМ.
  ВЪЗРАЖДАНЕ Е СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА.

  1. 2019.05.23 | 01:00

   Като няма руссоРОБИ, що ревете за руската кочина ?

  2. 2019.05.23 | 00:19

   Не съм чувал в американска колония до има русороби.Този съвсем е изкрейзил от тъмносиня воня.

  3. 2019.05.22 | 23:09

   Вие сте руссоРОБИ, на вас не може да се разчита.

 2. 2019.05.22 | 23:44

  G-n Marinov,kude e Zaikov?Na maimuni vi napravi

 3. 2019.05.22 | 21:47

  Боека Бориславова Мафиотова направи ни закопа с неговата корупция и милиционерщина

 4. 2019.05.22 | 20:11

  Съгласна съм с Мадлен Маринов ГЕРБ форевъ корупция и кинти да има за всички членове на ГЕРБ але але ДАНКЕ ЦВ ЦВ ДАНКЕ БОЕКО ДАНКЕ ЦАЦАРЬОФФ

 5. 2019.05.22 | 19:12

  А бе Маринов...,това и да не го казваш-то се знае,че не бива да се месите в изборните скандали...?!Какво...,пиар ли си правиш...?!Я по-добре насочи вниманието си към Зайков от Костенец,че станахте за смях...!

 6. 2019.05.22 | 18:39

  Давай шафиьоре, горе на баира става панаира . . .

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет