Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков откри нова детска площадка в Благоевград

  • 21 май 2019 15:46

  • 169
  • 0
Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков откри нова детска площадка в Благоевград
© ГЕРБ

Кандидатът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и СДС Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна откри нова детска площадка в Благоевград.

Съоръжението е дарено на община Благоевград от Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна и семейството му. На събитието присъстваха кметът на общината д-р Атанас Камбитов, областният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева, председателят на Общинския съвет Радослав Тасков, общинският ръководител на ГЕРБ Бисер Михайлов, общински съветници, зам.-кметове и граждани.

„Благодаря ти за прекрасната детска площадка. Благодаря ти, че не забравяш откъде си тръгнал и за това, което правиш за Благоевград. Много хора ме попитаха дали откриването на тази детска площадка е предизборно. Дори и така да е - защо Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в не подари някъде? Децата на Благоевград не са партийно обвързани. За тях е важно да има такива съоръжения!", обърна се към Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна и присъстващите кметът на Благоевград Атанас Камбитов.  

Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна от своя страна благодари на кмета на общината за хубавите думи. „Вие сте моето по-голямо семейство. Съпругата ми има огромна заслуга за това Благоевград да има такава прекрасна площадка. Това, което ние дадохме, кметът го удвои. Важно е да отбележа, че когато кметът е деен и работи за града си, има смисъл да се правят такива дарения", каза Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна. Той допълни, че за 8 години в града е свършено много и от това да бъде град, в който хората идват само за да учат, днес се е превърнал в дом за много хора, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
169 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини