Марин Захариев в Златоград: Не се съмнявам в победата на 26 май на изборите

  • 21 май 2019 09:54

  • 298
  • 0
Марин Захариев в Златоград: Не се съмнявам в победата на 26 май на изборите
© ПП ГЕРБ

На тези избори ние показваме какво реално сме направили. Точно на делата смятам, че трябва да се залага, когато очакваш победа. И аз не се съмнявам в победата, която предстои на 26 май, заяви в Златоград кандидатът за член на Европейския парламент Марин Захариев. Той проведе среща с жители на общината заедно с председателя на Парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е, с Недялко Славов – областен управител и общински ръководител на ГЕРБ в Златоград, и с кмета на общината Мирослав Янчев.

Според Захариев две са ключовите думи от изказването на Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище на голямото събитие на ГЕРБ в арена "АрмеецАрмеец Застрахователно акционерно дружество “Армеец” е учредено на 9-и април 1996 година, с основни" – уважение и солидарност.

"Смятам, че той даде много силен знак за уважението, което е завоювало правителството с премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, представителите на ГЕРБ в Народното събрание и в Европейския парламент. Да си част от най-голямото семейство, от най-добрите, от победителите е много важно. И аз съм сигурен, че след изборите ще сме с много по-голяма тежест и като евродепутати, и като правителство, ако сме победители и сме мотивирали повече хора да гласуват", посочи кандидатът за евродепутат.

По думите му коалицията на ГЕРБ със СДС се възприема много добре, защото те носят автентичната енергия от началото на демокрацията.

„Златоград е страхотен пример, че европейската солидарност и доброто управление създадоха тази прекрасна среда за живеене. Виждате площада, парка, спортните съоръжения, санираните сгради, улиците, променените села и всеки ще си даде сметка за смисъла на европейската солидарност“, подчерта Марин Захариев.

По думите на д-р Дариткова Златоград е по-различна от останалите общини с позитивната енергия, желанието да се твори добро, което обединява жителите й.

Според нея с европейската солидарност променяме жизнената си среда, но и съзнанието ни трябва да се промени. „Демокрацията нищо не ни е отнела. Това, което тя ни дава, е отговорността да вземем в ръце своето бъдеще и да го определяме сами. А това става именно чрез активното ни участие на избори“, посочи председателят на групата на ГЕРБ в НС.

Целта според д-р Дариткова е да запазим стабилността. „Виждате, че два месеца народни представители от БСП, избрани с доверието на хората, не ходят на работа. Неизвестно къде са се изпокрили. Голяма част от тях не ги виждам активно да участват и в кампанията. Разпространяват само фалшиви новини и се стараят с подривни дейности да свалят законно избраното правителство. Такова незачитане на закона, конституцията и правовата държава не съм виждала у никоя друга партия досега“, подчерта тя.

Според Недялко Славов предстоящият вот не е просто избор на 17-те ни представители, които да изпратим в ЕП, те са своеобразен вот на доверие. „Разчитам Златоград да е една от общините с най-висока подкрепа за ГЕРБ в страната. И повярвайте, тези резултати ни дават силата да искаме по-голямо внимание към нашата общината“, посочи Славов. Той допълни, че разчита на много висока избирателна активност.

Кметът Мирослав Янчев попита дали някой преди години си е представял, че Златоград ще бъде превърнат в това райско кътче, което е сега – достойно за гордост и в България, и в Европа.

„Това нямаше да е възможно без европейските средства. През последните няколко дни разбрах, че не всички намират връзка между себе си и Европейския съюз. А той има принос за всеки от нас поотделно. Ще каже някой: "Аз не съм взел пари от ЕС", но инсталациите към сметището в Мадан, които ще се изградят за около 9 млн. лв. - това е проект с европейско финансиране и всеки от нас е заинтересован да се реализира, за да не плащаме толкова скъпи такси. Освен това ще се погрижим по-добре за околната среда. Санираме сгради вече трета година благодарение на европейските средства. Стигнахме до почти 500 домакинства, сега предстои саниране за още 500. Това са само два примера за начина, по който ЕС влияе върху нас, а примерите са много“, подчерта градоначалникът и призова на 26 май да гласуваме с номер 12 в бюлетината.

Последвайте канала на

Novini.bg
298 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини