Владимир Кисьов: Много малко от кандидатите за депутати знаят за какво отиват и какво ще правят ако бъдат избрани

  • 18 май 2019 17:46

  • 561
  • 2
Владимир Кисьов: Много малко от кандидатите за депутати знаят за какво отиват и какво ще правят ако бъдат избрани
© Канал 3

Преди 20 и повече години бях по-голям оптимист, Все си мислех, че нещата ще се променят и стандарта ще се повиши и, че такива трусове в Европейския съюз няма да има. Либерализмът е хубаво нещо, защото дава по-голяма свобода. В момента според мен няма силни лидери и водачи , каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов”, Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден.

Следихме и дебата тази седмица. Тези водачи в Европа в крайна сметна не се различават много в мисленето си за бъдещето и се страхуват да изразят по-особено мнение, каза още той.

Залитащи към съветския съюз има и в България. Има както представители от най-голямата опозиционна партия, така и от други формирования, заяви Кисьов.

Виждате, че СДС не са си купили нищо от ГЕРБ. Те имаха едно мислене. Това обединение беше продиктувано и от Европа. Мисля, че не напразно в своите клипове и други кандидати завъртяха по най-недостойния начин лъвчето в техните клипове, каза още той.

Много малко от кандидатите за депутати знаят за какво отиват и какво ще правят ако бъдат избрани. Други пък искат Европа да бъде на една скорост и да бъде на нациите. Трябва да се влага разум във всички разговори, каза Кисьов.

Най-много трябва да се притеснява водачката на листата на социалистите, защото тя има офшорни фирми и къщи. Като говорим за почтеност, непрекъснато се говори от тези хора, а трябва да наведат глава.

Последвайте канала на

Novini.bg
561 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Другия с коня

2019.05.19 | 20:01

2

И седемте от ДС може да не знаят,но ще им се Нареди.....Те са Разузнавачи,Вербовчици....Имат Опит в Силовите структури....И КГБ имат задачи за тях...Не ги мисли..

Българка

2019.05.18 | 18:12

1

Знаят,знаят. Ще отидат за големи заплати......

Добави коментар

Водещи новини