Кирил Добрев: На 26 май да извоюваме своята свобода

  • 17 май 2019 14:31

  • 446
  • 9
Кирил Добрев: На 26 май да извоюваме своята свобода
© Пресцентър БСП

На 26 май да извоюваме своята свобода – да можем да гласуваме свободно, без някой да ни кара да избираме един или друг номер поради икономически, социални или други причини. Това заяви в град Свищов заместник-председателят на БСП Кирил Добрев.

Бедността и неравенствата в доходите са най-проблемните теми за бъдещето на Европейския съюз, затова във своята „Визия за Европа” ние залагаме на защитата на социалните права за всеки, достойно възнаграждение и преодоляване на разликите в заплащането на мъжете и жените за еднакъв труд – допълни Добрев. Заедно с тримата местни народни представители – Весела Лечева, Валентин Ламбев и Явор Божанков, той призова за подкрепа за номер 18 и „БСП за България“.

„БСП е сложна партия. Много хора са ни предричали смърт, но сме успявали да устоим, защото пренасяме от поколение на поколение своите традиции и идеали. А събраните членове в ГЕРБ нищо не ги свързва. Те са заедно заради темата за властта и начина, по който ще я експлоатират след като спечелят съответните избори. В последните години България се управлява по престъпен начин“, каза Добрев, цитиран от пресцентъра на БСП.

„Само преди две години бяхме трета политическа сила и никой не ни включваше в никакви сметки. Заедно с вас успяхме да се променим. Спечелихме президентските избори, защото БСП е на страната на хората. Това е като от „Б“ футболна група за една година да стигнеш до Шампионска лига“, обясни Добрев. По думите му, обществото е прозряло, че БСП е алтернатива и това обяснява нарастващия рейтинг в социологическите изследвания. „Гласувайте! Колкото е по-голяма избирателната активност, толкова по-голям е протестният вот. Нека европейските избори са метла в ръцете на народа, за да изметем тези от власт“, призова Добрев.

„Сега е възможността да покажем, че ние сме готови да постигнем дългоочакваната промяна, за която говорим. Властта се тресе от скандали и схеми за източване парите на данъкоплатците. Време е да имаме справедливост сега!“, каза общинският председател на БСП-Свищов Любомир Чавдаров.

„Всеки първи въпрос при срещите ми с хората е кога ще ги стигнем европейците. Българите усещат тревога и виждат катастрофата, в която се намира страната ни. Хората казаха „Стига“ и вече не вярват на предизборните манипулации на ГЕРБ“, каза народният представител Весела Лечева.

Към присъстващите се обърна и Валентин Ламбев, който говори за смисъла всички да отидат до изборните секции на 26 май.

„Асансьорът на сегашната власт върви еднопосочно – надолу. Само от нашите усилия зависи на кой етаж ще спре. Твърдо сме решени да не позволим изборни измами. Няма кой, освен БСП, да свали ГЕРБ от власт. Десните са един автобус с хора - повече от своите симпатизанти. Патриотите са заети с това да продават български паспорти и са в коалиция с ГЕРБ. БСП е алтернативата, затова призовавам за силен вот за нас!“, обърна се към присъстващите и Явор Божанков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
446 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2019.05.18 | 00:30

9

Киро Калотински Валутски, къде е лайнмохвъргачката лена бе! Няма ли тая стара, разе.бана к.учка да се сере днеска! да няма запек да е.ба и боклука мръсен!

Избирател

2019.05.17 | 18:18

8

Ей го бе, Киро Контрабандисто пак е тук, а аз помислих, че е бил отново за поредната пратка долари и евро при шефа на КТБ, мустакатия е.бач на офшорната Лена! На снимката се вижда как Киро валутният пре.стъпник изнася лекция пред 15 пенсионери как да си изкарат някой лев към пенсията чрез кон.тра.банда на валута! Премълчава обаче тактично, че Пенсионният Фонд е бил приватизиран още по времето на БСП, за което естествено пак е виновен ...някой друг! Кире, мръс.на чер.вена к.урво, ходи да лижеш миризливата и насрана минджа на лена офшорната!

Марин

2019.05.17 | 17:11

7

Га цъфнат налъмЕте

2019.05.17 | 16:32

6

Кирил Добрев: На 26 май да извоюваме своята свобода, а не свободата на народа. Гласувайте за своята свобода, а не за свободата на трафиканта.

2019.05.17 | 15:43

5

УБИЙ СОЦИАЛИЗМА, СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

Анатема,Ай Дуци многоцветни и безбожни!

2019.05.17 | 15:37

4

На 26 май БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД няма как да извоюва своята свобода,защото бившите сатрапи, придворни шутове и слуги на комунистическата номенклатура от всички нива, и доносници на ДС така са се вплели в държавните институции и в политическите партии,така че реално единственият изход от безисходното положение не са изборите,а остават паветата пред Коня!

тттттъп

2019.05.17 | 15:19

3

Добрев, на 26 май искаш да извоюваш своята свобода и тази на партията ламя!!! Вие никога, никога няма да сте на власт, това го обещаваме поколението което помним!!!

2019.05.17 | 14:53

2

Глупак

Умник Гюро

2019.05.17 | 14:46

1

Мултимилионер-престъпник лъже бедните пенсионерки и циганите, че ще се освободят от хомота, който им е нахлузил здраво чрез фирмите си за ток! Какъв типичен комунист-сатанист.

Добави коментар

Водещи новини